Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj billede

Du kan tilføje dine egne billeder, der er inkluderet i Websiteopbygning, eller fra dine sociale medier.

Bemærk: Billeder skal være formateret som .jpg-, .jpeg-, .gif- eller .png -filer. Billeduploads er begrænset til 30MB pr. Fil. Mens billeder så store som 5000 x 5000 pixels kan uploades, vises billeder ikke større end 1920 x 1080 pixels.

1. Log ind på din konto til Hjemmesideprogram.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Klik på billedværktøjet i værktøjslinjen til venstre.
    Klik og træk billedværktøjet over på siden
  4. I vinduet Vælg fotos skal du vælge en af følgende muligheder:
    Vælg en billedkilde

Vælg fotos
    Mine fotos Klik på et af billederne i gitteret, eller klik på Gennemse for at vælge det billede, du vil uploade fra din egen computer, og klik derefter på Åbn .
    Temafotos Klik for at vælge et af de billeder, der er inkluderet i Websiteopbygning -temaet, der allerede er installeret på dit website.
    Gratis billeder For at vælge et billede fra vores bibliotek med gratis billeder skal du indtaste et søgeord for at finde specifikke billeder i biblioteket eller vælge en kategori i menuen Alle kategorier .
    Facebook For at importere billeder direkte fra din Facebook® -konto skal du klikke på Opret forbindelse til Facebook , logge ind på din Facebook -konto og derefter klikke på Log ind med Facebook For at deaktivere forbindelsen skal du logge ind på Facebook igen.
    Instagram For at importere billeder direkte fra din Instagram® -konto skal du klikke på Opret forbindelse til Instagram , logge ind på din Instagram -konto og derefter klikke på Log ind med Instagram . For at deaktivere forbindelsen skal du logge ind på Instagram igen.
  5. Efter at have valgt det ønskede billede klikker du på Indsæt.
  6. Hvis du er nødt til at omplacere billedet, klikker og trækker du det på siden.
  7. Hvis du skal ændre størrelsen på det, skal du klikke på og trække en af de blå firkanter langs billedets kant. Billedet bevarer sine proportioner.
    Klik og træk en blå firkant for at ændre størrelsen på billedet
  8. Hvis du vil justere billedet på andre måder, skal du se Rediger billeder nedenfor.
  9. Når du er færdig med at foretage ændringer, klikker du på Udgiv for at opdatere din website online.