Tilføj DNS-hosting

Tilføj dit domæne til DNS-hosting, og administrer din DNS hos os, mens dit domæne forbliver registreret hos et andet selskab.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg DNS > Tilføj DNS-hosting.
    vælg tilføj dns-hosting fra dns-menu
  3. Indtast dit domæne i feltet Domænenavn, og vælg Næste.
  4. Tildel de leverede navneservere til dit domænenavn via din domæneregistrator. Zonefilen til dit domæne vil ikke være aktiv på DNS-hosting, før du har opdateret dine navneservere.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.