Tilføj DNS-hosting

Du kan tilføje, redigere eller slette DNS-fortegnelser for et domænenavn, der er registreret ved et andet selskab ved at tilføje det til DNS-hosting i din konto. Dette giver dig mulighed for at administrere din DNS hos os, mens dit domæne forbliver registreret hos det andet selskab. Du kan også overføre dit domæne, så du kan anvende og administrere alt fra den samme konto.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Gå til menuen Indstillinger, klik på fanen DNS, og vælg Tilføj DNS-hosting.

Tilføj DNS-hosting
  3. I feltet Domænenavn indtaster du navnet på det domæne, som du ønsker at administrere med DNS-hosting, og klikker derefter på Næste.
  4. Der vises en meddelelse med et sæt navneservere, der skal føjes til dit domænenavn.
  5. Påkrævet: For at afslutte denne proces og aktivere din zonefil, skal du opdatere navneserverne på dit domænenavn. Dette gøres hos din nuværende domæneregistrator (hvor dit domænenavn er registreret).

Det kan tage på til 48 timer for alle ændringerne at træde i kraft. I mellemtiden kan du opleve forstyrrelser på din hjemmeside, din e-mail eller andre domænetjenester.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Overfør dit domænenavn for at holde styr på alting på én konto.