Tilføj domæner/websites

Du kan tilføje domænenavne til alle slags hosting-konti. Hvad du kan gøre med yderligere domænenavne afhænger dog af, hvilken type hosting-konto du har. For yderligere oplysninger henvises til Hvilken type hostingkonto har du?

Type Beskrivelse
Sekundært Sekundære domæner har websites, der fungerer uafhængigt af det primære domænes website, der er hosted i separate mapper. For yderligere oplysninger henvises til Hosting af flere websteder på din hosting-konto.

Fås med Deluxe, Premium, Ubegrænset, og Ultimativ konto.

Selv om vi tilbyder ubegrænsede sekundære domæner til vores Deluxe, Premium, Ubegrænset og Ultimativ delte hosting-konti, så fraråder vi at anvende delt hosting til mere end ti websites. Ved at gøre dette lægger man en stor byrde på server-ressourcerne og nedsætter ydelse.

Aliaser Alias-domæner viser det primære domænes website med et andet domænenavn/URL.

Kan fås til alle konti.
  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gør et af følgende, alt efter hvordan du vil konfigurere domænenavnet:

Sekundært (tilføjelse)

1. I afsnittet Domæner klikker du på Tilføj domæner.
  2. Udfyld følgende felter, og klik derefter på Tilføj domæne:
    Felt Før følgende...
    Nyt domænenavn Angiv det domænenavn, som du vil bruge.
    Underdomæne/FTP-brugernavn Angiv det FTP-brugernavn, som du vil bruge.
    Dokumuentrod Angiv navnet på en mappe som du vil oprette i hjemmemappen. Du skal uploade filerne til det nye domænenavn til denne mappe for at lave dets websitedisplay.
    Adgangskode og adgangskode (igen) Angiv den FTP-adgangskode, som du vil bruge.

Alias

1. I afsnittet Domæner skal du klikke på Aliasser.
  2. Angiv det domæne, som du ønsker at bruge og klik derefter på Tilføj domæne.

Hvis du vil have et alias for et domæne, udover kontoens primære domæne, klikker du på (Cog). Fra denne side angiver du URL-adressen, hvor til du vil omdirigere aliasdomænet og derefter klikker du på Gem.

Hvad er det næste?

For at domænenavnet kan få adgang til hosting-kontoen skal du opdatere dets DNS. Hvis domænenavnet og hosting er i...

Beliggenhed Handling
Samme GoDaddy-konto Vi opdaterer automatisk domænenavnets DNS. Du skal ikke gøre noget.
Andre GoDaddy-konti Du skal opdatere DNS manuelt. For yderligere oplysninger henvises til Hvad er min websites IP-adresse?.
Registreret et andet sted Du bliver nødt til at opdatere dit domænes navneservere. Se Skift navneservere til mine domæner for at få yderligere oplysninger.

Du kan finde produktoplysninger på vores webhosting-side.