Tilføj domæner/websites i Plesk -hosting

Du kan tilføje domænenavne til alle slags hosting-konti. Hvad du kan gøre med yderligere domænenavne afhænger dog af, hvilken type hosting-konto du har. For yderligere oplysninger henvises til Hvilken type hostingkonto har du?

Type Beskrivelse
Sekundært Sekundære domæner har websites, der fungerer uafhængigt af det primære domænes website, der er hosted i separate mapper. For yderligere oplysninger henvises til Hosting af flere websteder på din hosting-konto.

Fås med Deluxe, Premium, Ubegrænset, og Ultimativ konto.

Selv om vi tilbyder ubegrænsede sekundære domæner til vores Deluxe, Premium, Ubegrænset og Ultimativ delte hosting-konti, så fraråder vi at anvende delt hosting til mere end ti websites. Ved at gøre dette lægger man en stor byrde på server-ressourcerne og nedsætter ydelse.

Aliaser Alias-domæner viser det primære domænes website med et andet domænenavn/URL.

Kan fås til alle konti.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gør et af følgende, alt efter hvordan du vil konfigurere domænenavnet:

Sekundært

1. Klik på Tilføj nyt domæne.
  2. Udfyld følgende felt, og klik derefter på OK:
    Felt Før følgende...
    Domænenavn Angiv det domænenavn, som du vil bruge.
    Hostingtype Vælg den hostingtype, som du vil oprette. Hvis du ønsker være host for en website for dette domæne, skal du vælge Website-hosting.
    Dokumuentrod Angiv navnet på en mappe som du vil oprette i hjemmemappen. Du skal uploade filerne til det nye domænenavn til denne mappe for at lave dets websitedisplay.
    Foretrukne domæne Vælg, som du automatisk vil videresende besøgende til dit website med eller uden "www" føjet til starten af URL-adressen.

Alias

1. Klik på Tilføj nyt domæne-alias.
  2. Udfyld felterne, og klik derefter på OK:
    Felt Før følgende...
    Domænenavns alias Angiv det domænenavn, som du vil tilføje.
    for domænet Vælg det domæne, som kontoen er vært for, som alias skal indlæse.
    Mail-tjenester Denne funktion er inaktiv her.
    Webtjeneste Vælg denne funktion.
    Videresend... Vælg denne funktion, hvis du planlægger, at alias skal være permanent.

Hvad er det næste?

For at domænenavnet kan få adgang til hosting-kontoen skal du opdatere dets DNS. Hvis domænenavnet og hosting er i...

Beliggenhed Handling
Samme GoDaddy-konto Vi opdaterer automatisk domænenavnets DNS. Du skal ikke gøre noget.
Andre GoDaddy-konti Du skal opdatere DNS manuelt. For yderligere oplysninger henvises til Hvad er min websites IP-adresse?.
Registreret et andet sted Du bliver nødt til at opdatere dit domænes navneservere. Se Skift navneservere til mine domæner for at få yderligere oplysninger.

Du kan finde produktoplysninger på vores webhosting-side.