SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj eller fjern Emne Alternative Navne fra mine UCC-certifikater

Emne Alternative Navne (SAN'er) er yderligere ikke-primære domænenavne, der er sikret med dit UCC SSL-certifikat. Efter din UCC-certifikat udstedes, kan du når som helst tilføje eller fjerne Subject Alternative SAN'er.

Bemærk: Ændring af dine SAN'er genererer et nyt certifikat, som du skal installere på din server . Dit gamle certifikat forbliver kun gyldigt i 72 timer, efter det nye certifikat er udstedt.

Sådan tilføjes et alternativt emne navn

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater og vælg derefter Styre for det certifikat, du vil ændre.
  3. Vælg Skift emne alternative navne .
  4. Til Tilføj et domæne , indtast det SAN, du vil tilføje, og vælg derefter Tilføje . Hvis du vil tilføje flere SAN'er, kan du adskille dem med kommaer eller indtaste dem en ad gangen.
  5. Når du er færdig med at tilføje dine SAN'er, skal du vælge Tilføj ændring og vælg derefter Indsend alle ændringer .

Bemærk: Mens det primære domæne i din UCC SSL dækker dit domæne med og uden www (som coolexample.com og www.coolexample.com), skal du sikre, at begge versioner af dit domæne er inkluderet som separate SAN'er med eventuelle tilføjede domæner (som coolexample.net eller mollysbarkandwine.com).

Din SSL vil blive udstedt og være tilgængelig til download inden for din konto inden for en time.

Sådan fjernes et alternativt emne navn

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater , og vælg derefter Styre for det certifikat, du vil ændre.
  3. Vælg Skift emne alternative navne .
  4. Vælg til højre for det SAN, du vil fjernerød x i cirklen . Gentag for andre SAN'er, du vil fjerne.
  5. Når du er færdig med at vælge de SAN'er, du vil fjerne, skal du vælge Tilføj ændring og vælg Indsend alle ændringer .
    Fjern en SAN rød x i en cirkel

Din SSL vil blive udstedt og være tilgængelig til download inden for din konto inden for en time.