Tilføj eller skift min multifaktorgodkendelsesmetode

Bemærk: Denne vejledning gælder for Microsoft 365 -konti. Hvis du forsøger at logge på din GoDaddy -konto, skal du se denne artikel i stedet.

Administrer, hvordan du godkender din Microsoft 365 e-mailkonto, når du logger på. Vi anbefaler, at du har mindst to logonmetoder, hvis du mister adgang til din primære metode.

• Gå til siden med oplysninger om sikkerhed.
    • Hvis du ikke har konfigureret en logonmetode, skal du vælge Næste . Følg disse trin for at konfigurere Microsoft Authenticator -appen.
    • Hvis du tidligere har konfigureret en metode, skal du indtaste den bekræftelseskode, der blev sendt til din telefon, eller bruge appen Microsoft Authenticator til at godkende din e -mailkonto. Vælg Bekræft .
    • Hvis du ikke har adgang til din metode og ikke kan logge på, skal en administrator nulstille din logonmetode.

Tilføj en ny logonmetode

1. Vælg Tilføj metode .
  2. Fra rullemenuen vælger du, hvilken metode du vil tilføje.
    • Godkenderapp : Få en meddelelse ved brug af Microsoft Authenticator -appen, når du logger på (vi anbefaler denne metode). Du kan konfigurere godkenderappen på op til fem enheder.
    • SMS : Få en SMS, når du logger på.
    • Telefonopkald : Modtag et opkald, når du logger på.
    • Sikkerhedsnøgle : Brug en sikkerhedsnøgle (f.eks. En Yubikey eller Google Titan), når du logger på.
  3. Gennemfør trinnene for din valgte metode, og vælg Udført .
  4. Bemærk: Logonmetoden til e-mailmeddelelse er ikke tilgængelig.

Skift din logonmetode

1. Ved siden af din standard logonmetode skal du vælge Skift .
    vælg ændre
  2. Vælg din logonmetode på rullelisten. Vælg Bekræft .

Slet en logonmetode

1. Vælg Slet ud for den metode, du vil fjerne.
  2. Vælg OK for at bekræfte.

Du kan nu konfigurere en ny logonmetode. Hvis du ikke længere ønsker at bruge det, kan din e -mailadministrator deaktivere multifaktorgodkendelse .