Tilføj eller skift min multifaktorgodkendelsesmetode

Bemærk: Denne vejledning gælder for Microsoft 365 -konti. Hvis du forsøger at logge på din GoDaddy -konto, skal du se denne artikel i stedet.

Administrer, hvordan du godkender din Microsoft 365 e-mailkonto, når du logger på. Vi anbefaler, at du har mindst to logonmetoder, hvis du mister adgang til din primære metode.

• Gå til siden med oplysninger om sikkerhed.
    • Hvis Sikkerhedsstandarder er aktiveret, og du ikke har konfigureret en logonmetode, skal du vælge Næste . Følg disse trin for at konfigurere Microsoft Authenticator -appen.
    • Hvis du tidligere har konfigureret en metode, skal du indtaste den bekræftelseskode, der blev sendt til din telefon, eller bruge appen Microsoft Authenticator til at godkende din e -mailkonto. Vælg Bekræft .
    • Hvis du ikke har adgang til din metode og ikke kan logge på, skal en administrator nulstille din logonmetode.

Tilføj en ny logonmetode

1. Vælg Tilføj metode .
  2. Fra rullemenuen skal du vælge den metode, du vil tilføje:
    • Authenticator -app (anbefales): Få en meddelelse fra Microsoft Authenticator -appen. Installer appen på op til 5 enheder.
    • Telefon : Få et opkald eller en SMS -kode.
    • E -mail : Få en e -mailbekræftelseskode sendt til din e -mailadresse.
    • Bemærk: Du kan ikke indstille e-mailmeddelelser som standard logonmetoden.

3. Fuldfør trinene for din valgte metode, og vælg derefter Tilføj .

Skift din logonmetode

1. Ved siden af din standard logonmetode skal du vælge Skift .
    vælg ændre
  2. Vælg din logonmetode på rullelisten. Vælg Bekræft .

Bemærk: Hvis dette er første gang, du konfigurerer en standard logonmetode, vises meddelelsen Indstil standard logonmetode i stedet for. For at indstille en standard skal du vælge din ønskede logonmetode på listen og derefter vælge Bekræft .

Slet en logonmetode

1. Vælg Slet ud for den metode, du vil fjerne.
  2. Vælg OK for at bekræfte. Du kan nu konfigurere en ny logonmetode. Hvis du ikke længere ønsker at bruge det, kan din e -mailadministrator deaktivere multifaktorgodkendelse .