Tilføj eller udskift billedgalleri

Udover at tilføje enkelte billeder til din webside kan du også oprette et billedgalleri. Når du vælger et layout, kan du vælge, om de viste billeder i galleriet skal ændres automatisk eller styres manuelt af de personer, som ser på din side. Du kan foretage ændringer i galleriet når som helst.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på det grønne plustegn for at tilføje et afsnit til en side.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Galleri i panelet til højre.
    Klik på Galleri
  5. Klik på layout i det Galleri-panel, som du vil bruge.
  6. Når bekræftelsesvinduet Afsnit tilføjet vises, kan du gå i gang med at tilpasse de forskellige muligheder Billedgalleri
    . Klik på Tilføj afsnit
    Felter og knapper i panelet galleri
    Gallerititel Angiv en titel som vises over dine galleribilleder.
    Automatisk afspilning Klik på knappen for at slå Automatisk afspilning til eller fra. (I forhåndsvisningen og i den version, der er udgivet, roterer galleriets visning imellem dine billeder.)
    Tilføj fotos Klik for at inkludere flere billeder i galleriet. (Du kan finde flere oplysninger i Tilføj eller udskift et billede og Vælg arkivfoto.)
    Fjern sektion Klik på knappen tæt på bunden af panelet for at fjerne hele galleriet.
  7. Klik på et hvilket som helst af dine billeder i galleriet for at redigere dem enkeltvis.
    Felter og knapper i panelet Billeder
    Fokuspunkt • Klik inden for et valgt billede for at markere dets Fokuspunkt. Dette gør, at dette markerede område ikke kan beskæres, når skærmen på en enhed ikke passer til billedets mål.
    Indstil fokuspunkt
    Roter billede Klik på den runde pil øverst til højre for at rotere et billede.
    Gå tilbage til andre billeder Klik på pilen, der peger mod venstre øverst i panelet Galleribilleder.
    Fjern fra galleri Klik på knappen nederst i panelet Galleribilleder for at slette billeder enkeltvis fra galleriet.
  8. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  9. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).

Forhåndsvisning og visning af den udgivne side har knapper til at skifte frem og tilbage manuelt.
    Klik på knapperne frem og tilbage