Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj eller udskift billedgalleri

Udover at føje enkelte billeder til din hjemmeside kan du også oprette et billedgalleri med op til 250 billeder. Når du vælger et layout, kan du vælge, om de viste billeder i galleriet skal ændres automatisk eller styres manuelt af de personer, som ser på din side. Du kan foretage ændringer i galleriet når som helst.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Rul i hovedvinduet på din hjemmeside til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på Galleri i panelet til højre.
    Klik på Galleri
  5. Klik på layout i det Galleri-panel, som du vil bruge.
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, kan du klikke på Billedgalleri for at gå i gang med at tilpasse de forskellige gallerimuligheder.
    Klik på Tilføj afsnit
    Felter og knapper i panelet galleri
    Layout Klik for at vælge et andet layout til galleriet.
    Gallerititel Angiv en titel som vises over dine galleribilleder. Ikke tilgængeligt for alle layout.
    Automatisk afspilning Klik på knappen for at slå Automatisk afspilning til eller fra. (I forhåndsvisningen og i den version, der er udgivet, roterer galleriets visning imellem dine billeder.) Ikke tilgængeligt for alle layout.
    Vis miniaturebilleder Klik på knappen for at vise miniaturebilleder af alle billederne i galleriet under hovedrammen. Ikke tilgængeligt for alle layout.
    Tilføj fotos (+) Klik for at inkludere flere billeder i galleriet. (Du kan finde flere oplysninger i Tilføj eller udskift et billede og Vælg arkivfoto.)
    Fjern sektion Klik på knappen tæt på bunden af panelet for at fjerne hele galleriet.
  7. Klik på et hvilket som helst af dine billeder i galleriet for at redigere dem enkeltvis.
    Felter og knapper i panelet Billeder
    Fokuspunkt Click within a selected image to mark its Focus point. It keeps that area from being cropped out when a device's display doesn't match the image's proportions. To avoid any cropping, the image should have a width-to-height ratio of 8:5 (e.g. 800 pixels wide or less by 500 pixels high or less).
    set focus point
    Roter billede Klik på den runde pil øverst til højre for at rotere et billede.
    Gå tilbage til andre billeder Klik på pilen, der peger mod venstre øverst i panelet Galleribilleder.
    Fjern fra galleri Klik på knappen nederst i panelet Galleribilleder for at slette billeder enkeltvis fra galleriet.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  9. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

Bemærk: Forhåndsvisning og visning af den udgivne side har knapper til at skifte frem og tilbage manuelt.
    Klik på knapperne frem og tilbage