Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj eller udskift et billede

Gode billeder på din hjemmeside tiltrækker besøgendes opmærksomhed og opmuntrer dem til at udforske resten af indholdet. Som beskrevet nedenfor kan du tilføje fotos til sidehovedafsnittet – og til andre afsnit på din side. Der er ingen grænse for billedets størrelse, men det skal være formateret som en .png- eller .jpeg/.jpg-fil, før det kan uploades.

Bemærk: Disse trin kan også bruges til at tilføje et billede eller udskifte et eksisterende. Hvis du vil bruge en dækkende farve til dit første afsnit i stedet, skal du se Erstat coverbilledet med en farve.

1. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  2. Klik på et vilkårligt afsnit bortset fra Kontakt os og sidefødderne.
  3. Hvis det er dit første afsnit (sidehovedet), skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    klikke på coverbillede-knappen
  4. For andre afsnit, der indeholder billeder, skal du klikke på det billede, du vil udskifte.
    klikke på afsnitsbillede
  5. I panelet til højre kan du:
    • Tilføje et nyt billede ved at klikke på panelet Mine billeder, klikke på knappen Tilføj og finde det billede, du vil bruge. (For at tilføje flere billeder ad gangen, skal du bare trykke på hvert billede (mobiltelefon/tablet) eller klikke på hvert billede, mens du holder Ctrl/Command (stationær computer) nede.
    • Du kan udskifte et billede med et, som du allerede har uploadet ved at klikke på det i oversigten Mine billeder.
      klikke på det billede, der skal erstatte det tidligere

Bemærk: Du kan også klikke på Arkivbilleder under knappen Mine billeder for at benytte et gratis og royalty-frit billede. Se Vælg arkivfoto.

6. Klik på pilen, der peger mod venstre for at komme tilbage til billedredigeringspanelet, hvor du kan beskære eller rotere billeder. Se Redigér billede.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).