Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj eller udskift et billede

Gode billeder opmuntrer besøgende til at udforske dit website, og du har adgang til et kæmpestort bibliotek med royaltyfrie billeder, der kan søges efter ved hjælp af nøgleord. Derudover kan du uploade dine egne billeder formateret som .png- eller .jpeg-/.jpg-filer. Gif-billeder og animerede gif-filer virker ikke. Filer kan have en størrelse på op til 30 MB, men mindre filer downloades hurtigere.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

Bemærk: Se Tilføj fysiske produkterfor at lære mere om at tilføje og redigere produktbilleder i din Website Builder-webshop.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Rediger website.
  4. Vælg det billede, som du vil erstatte.
    • For at tilføje eller erstatte dit coverbillede eller farvebaggrund (den første sektion på din hjemmeside), skal du klikke eller trykke hvor som helst i sektionen. Klik på Medie til omslag, når panelet Sidehoved åbnes.
      Vælg sidehoved, derefter Medie til omslag
    • Vælg billedet hvor som helst på dit website. (Du kan ikke gøre dette i nogle sektioner som fx kortet i Kontakt os eller i sidefodssektionerne).
  5. I højre panel skal du vælge enten Erstat billede eller Tilføj billede.
  6. Vælg blandt nyligt tilføjede billeder, royaltyfri arkivbilleder, samlinger, billeder fra de sociale medier og mere. I øverste højre hjørne søger du efter nøgleord eller uploader et nyt billede. Nøgleordet søger i både dine egne uploadede billeder og arkivbilleder. Når du har valgt dit billede, skal du vælge Indsæt.
  7. Rediger billedet ved at vælge zoomskyderen eller rotationsknapperne. I nogle tilfælde kan du bruge prikken til at indstille billedets fokuspunkt. Brug sort/hvid til/fra-knappen til at skabe en dramatisk effekt.
  8. Indtast en kort beskrivelse i boksen Beskriv dette billede. Ikke alene forbedrer beskrivelsen din sides søgemaskineplacering, den hjælper også besøgende, der benytter sig af skærmlæser eller en langsom forbindelse.
  9. Når du er færdig med at redigere, skal du vælge Færdig.
  10. Når du er færdig, skal du huske at vælge udgiv mit website.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Avanceret design og medier i Hjemmesideprogram