Tilføj eller udskift et billede

Videoen og informationerne nedenfor beskriver, hvordan du tilføjer og udskifter et billede på din GoCentral webside.

Gode billeder på din webside tiltrækker besøgendes opmærksomhed og opmuntrer dem til at udforske resten af indholdet. Der er ingen grænse for billedets størrelse, men det skal være formateret som en .png- eller .jpeg/.jpg-fil.

Disse trin kan også bruges til at tilføje et billede eller udskifte et eksisterende. Hvis du vil bruge ensfarvet til dit første afsnit i stedet, så se Erstat coverbilledet med en farve.

1. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  2. Klik på et vilkårligt afsnit bortset fra Kontakt os og sidefødderne.
  3. Hvis det er dit første afsnit (sidehovedet), skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    klik på coverbillede-knappen
  4. For andre afsnit, der indeholder billeder, skal du klikke på det billede, du vil udskifte.
    klik på afsnitsbillede
  5. I panelet til højre kan du:
    • Tilføje et nyt billede ved at klikke på panelet Mine billeder, klikke på knappen Tilføj og finde det billede, du vil bruge. (For at tilføje flere billeder ad gangen, skal du bare trykke på hvert billede (mobiltelefon/tablet) eller klikke på hvert billede, mens du holder Ctrl/Command (stationær computer) nede.
    • Du kan udskifte et billede med et, som du allerede har uploadet ved at klikke på det i Mine billeder-oversigten.
      klik på udskift billede

Du kan også klikke på Arkivbilleder under Mine billeder-knappen for at benytte et gratis og royalty-frit billede. Se Vælg arkivfoto.

6. Klik på pilen, der peger mod venstre for at komme tilbage til billedredigeringspanelet, hvor du kan beskære eller rotere billeder. Se Redigér billede.
  7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  8. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).