Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj eller udskift et billede

Flotte billeder giver de besøgende incitament til at udforske din webside, så vær generøs i brugen af dem. De skal være i formatet .png eller .jpeg/.jpg. De kan have en størrelse på op til 30 MB, men mindre filer downloades hurtigere.

Bemærk: Se Tilføj produkterfor at lære mere om at tilføje og redigere produktbilleder i din Website Builder-webshop.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på det billede, som du vil erstatte.
    • Hvis du vil tilføje eller erstatte det første afsnits coverbillede (eller farve), skal du klikke på et uvilkårligt sted i afsnittet. Klik på Coverbillede, når panelet Sidehoved åbnes.
      klik på sidehovedet og dernæst på knappen Coverbillede
    • I andre afsnit skal du klikke der, hvor du vil tilføje et billede, eller klikke på det billede, du vil erstatte. (Dette er ikke muligt i afsnittene Kontakt os og Sidefod.)
      klik på afsnitsbillede
  4. I det højre panel:
    • Klik på Tilføj billede.
    • Klik på Erstat for at bruge et andet billede.
      klik på knappen Tilføj billede eller knappen Erstat
  5. Billedbiblioteket tilbyder flere måder at vælge et billede på.
    Valg i Billedbiblioteket
    Klik på Til:
    Mine overførsler
    (standardvisning)
    Vælg et billede, som du allerede har uploadet til din side.
    Upload Gennemse billedfiler i din computer for at finde et nyt billede, der kan uploades til din side.
    Mine sites Brug et billede fra et andet Website Builder-site, som du har oprettet
    Arkivmedier Vælg et af Website Builders royaltyfri billeder (Se Vælg arkivfoto for detaljer.)
    Sociale medier Vælg billeder, du har slået op på din Facebook-profil. Du skal logge på Facebook for at vælge disse billeder.
    Slet Flyt det valgte billede til papirkurven
  6. Klik på Indsæt, når du har truffet dit valg.
  7. Når panelet Valgt billede åbnes, kan du redigere billedet ved at klikke på knapperne for beskæring og rotation. Brug glideknappen og den grønne prik til at indstille billedets zoomniveau og fokuspunkt. (Klik på papirkurven for at slette et tidligere uploadet billede.)
    rediger billede
  8. Indtast en kort beskrivelse i boksen Beskriv dette billede. Ikke alene forbedrer beskrivelsen din sides søgemaskineplacering, den hjælper også besøgende, der benytter sig af skærmlæser eller en langsom forbindelse.
  9. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Færdig. Dit nye billede eller erstatningsbillede vises i det afsnit, du valgte i trin 3.
    Nyt coverbillede
    Erstattet billede