Tilføj eller udskift et foto

Gode billeder opmuntrer besøgende til at udforske dit website, og du har adgang til et kæmpestort bibliotek med royaltyfrie billeder, der kan søges efter ved hjælp af nøgleord. Derudover kan du uploade dine egne billeder formateret som .png- eller .jpeg-/.jpg-filer. Gif-billeder og animerede gif-filer virker ikke. Filer kan have en størrelse på op til 30 MB, men mindre filer indlæses hurtigere på din site.

Bemærk: Du kan tilføje eller ændre produktfotos i din Websites + Marketing-webshop ved at tilføje eller ændre et produkt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. For at tilføje et nyt foto skal du først tilføje et afsnit, som bruger fotos, såsom et Indhold-afsnit, et Foto-afsnit, et Citat-afsnit, osv. Dit nye afsnit starter allerede med arkivfotos, baseret på din sites virksomhedskategori.
  5. For at udskifte et eksisterende foto, skal du vælge det. Vælg Skift foto i ruden til højre.
  6. Bemærk: For at skifte fotoet i sidehovedet (det allerførste afsnit på din Startside) skal du vælge dit sidehoved, og derefter vælge Medie til omslag.
    Vælg sidehoved, derefter Medie til omslag

7. Vælg blandt nyligt tilføjede billeder, royaltyfri arkivbilleder, samlinger, billeder fra de sociale medier og mere. Når du har valgt dit billede, skal du vælge Indsæt.
    • For at finde arkivfotos skal du bruge feltet Søgning i det øverste højre hjørne. Så findes der billeder, baseret på nøgleord, både i dine egne uploadede billeder og tusindvis af arkivbilleder.
    • Du kan tilføje dine egne fotos ved at trække og slippe dem på området eller bruge Gennemse.
    • Rul ned for at se flere funktioner, såsom billeder fra dine sociale medier-konti eller dit mediebibliotek.
  8. Rediger fotoet, hvis du vil. Husk at tilføje en Beskrivelse af billede til at hjælpe med tilgængelighed og blive fundet på søgemaskiner.
  9. Når du er færdig med at redigere, skal du vælge Færdig.
  10. Husk at udgive din hjemmeside, når du er færdig.