Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj en betalingsmetode

Få betaling med sikre transaktioner, som både du og dine kunder kan have tillid til. Vælg en eller flere betalingsmetoder fra PayPal, Square og Stripe til din webshop (Webshopplan).

Dette er forskelligt fra tilføjelse af en PayPal-knap (alle planer) modtage betalinger for onlineaftaler (Premium-plan) eller offline betalingsmuligheder.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Gå til Indstillinger på dit Dashboard. Under butik vælger du Betalinger.
  4. Vælg Tilknyt ved siden af den betalingsmetode, som du vil tilføje, og følg anvisningerne. Hver betalingsmetode gør det muligt at logge på en nuværende konto eller oprette en ny. Gentag dette trin for hver betalingsmetode, som du vil tilføje.

Bemærk: Her er nogle tips til, hvordan du vælger en betalingsmetode:

• For at bruge kassefunktionen PayPal Express skal du have en PayPal Business-konto. Personlige PayPal-konti godtager kun betalinger fra andre PayPal-brugere.
    Square kan kun benyttes af kunder i USA, Storbritannien, Canada og Australien.

Vælg Tilknyt ud for betalingsmetoden
  5. (Valgfrit) Hvis du vil se Apple Pay-knappen til din Stripe-konto, skal du gå til din offentliggjorte webshop på en enhed, hvor Apple Pay er aktiveret, og få vist din produktside. Her kan du se, hvordan kunder ser siden. Apple Pay-knappen vises også, når kunden går til kassen.
    Apple Pay-knap ved kassen