Tilføj en dedikeret IP -adresse

Hvis du vil bruge en dedikeret IP -adresse, kan du føje en til din webhosting -konto. Du kan få yderligere oplysninger i Hvad er en dedikeret IP?

Bemærk: Webhosting Plus -konti indeholder allerede en dedikeret IP -adresse, og dedikerede IP -adresser kan ikke installeres på Administreret WordPress -konti.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Ved siden af Webhosting skal du vælge trekanten for at udvide listen over dine konti og derefter vælge Valg for den konto, som du vil bruge.
  3. På fanen Tilpas i menuen Server IP skal du vælge Dedikeret .
  4. Hvis du allerede har købt en dedikeret IP -adressekredit, skal du vælge Anvend dedikeret IP -kredit .
  5. (Valgfrit) Hvis du har brug for en dedikeret IP -adressekredit, skal du vælge Kasse og derefter fuldføre dit køb.

Det kan tage 24 timer, før dedikerede IP -adresser bliver aktive på din hostingkonto. Når først anvendt på hostingplan kan alle domæner pege på den dedikerede IP -adresse.