Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en dedikeret IP -adresse

Hvis du vil bruge en dedikeret IP -adresse, kan du føje en til din delte hostingkonto. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er en dedikeret IP?

Bemærk: Business -hostingkonti indeholder allerede en dedikeret IP -adresse, og dedikerede IP -adresser kan ikke installeres på Administrerede WordPress -konti.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Ved siden af Webhosting skal du klikke på trekanten for at udvide listen over dine konti og derefter klikke på Indstillinger for den konto, som du vil bruge.
  3. På fanen Tilpas i menuen Server IP skal du vælge Dedikeret .
  4. Hvis du allerede har købt en dedikeret IP -adressekredit, skal du klikke på Anvend dedikeret IP -kredit .
    Hvis du har brug for en dedikeret IP -adressekredit, skal du klikke på Kassen og derefter fuldføre dit køb.

Det kan tage 24 timer, før dedikerede IP -adresser bliver aktive på din hostingkonto. Når først domænerne er anvendt på hostingplanen, kan de pege på den dedikerede IP -adresse.

Flere oplysninger

• Find IP -adressen til din cPanel -konto eller din Plesk -konto.