Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj en e-mail med alias fra min indkøbskonto

Et e-mailalias er en alternativ e-mailadresse for en enkelt indbakke. Få at vide, hvordan du tilføjer et e-mailalias fra din GoDaddy-konto.

Bemærk! Denne artikel er tiltænkt handlende kunder. Hvis du er administratorbruger, skal du se

.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Administrer ved siden af den e-mailadresse, som du vil oprette et alias for.
  3. Klik på Alias.
  4. Klik på Tilføj aliasser.
  5. Indtast det navn eller den titel, du ønsker som dit alias for din e-mail.
  6. Brug menuen, og vælg dit domænenavn.
  7. Klik på Gem.

Når siden har opdateret, vil du kunne se det eller de aliasser, du har oprettet for dine e-mailadresser.