Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en identitet

Når du har tilføjet en identitet, kan du bruge den til at sende e -mail (med en anden adresse) med din primære e -mailkonto. Sig for eksempel, at din primære e -mailkonto er me@example.com, og at du vil sende e -mail på vegne af marketingteamet. Tilføj en identitet til marketingteamet (mktg@example.com), og send en e -mail med denne identitet fra din primære konto.

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. I Klassisk visning skal du i menuen Indstillinger klikke på Personlige indstillinger .
    Klik og træk i håndtaget
  3. Klik på fanen Identiteter , og klik derefter på Tilføj identitet .
    Klik på Tilføj identitet
  4. Udfyld følgende felter:
    Felt Gør dette
    Navn Indtast et navn, der skal vises for dine e -mailmodtagere.
    E -mail Indtast en e -mailadresse, der skal vises for dine e -mailmodtagere.
    Besvar Indtast en e -mailadresse, som dine e -mailmodtagere skal sende svar til.
    Standard Markér afkrydsningsfeltet for at gøre denne identitet til din standard.
    Udfyld felterne
  5. Klik på OK.

Du kan redigere eller slette en identitet i kolonnen Handlinger.