Tilføj produktindstillinger i min webshop

Tilføj en liste med valgmuligheder for et produkt, hvis du tilbyder muligheder som farver eller størrelser.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter.
    • For Premium -webshop: Gå til Produkter > i dit dashboard Alle produkter .
  1. Vælg navnet på det produkt, du vil opdatere.
  2. På produktsiden skal du vælge Lagerbeholdning & Fanen Indstillinger . I afsnittet Indstillinger vælg Opret Option.
  3. Indtast valgmulighedens titel (f.eks. Størrelse eller farve ). Når du først har oprettet dine første par muligheder, vises disse valg automatisk i menuen.
  4. I valget skal du skrive det første valg. Hvis titlen f.eks. Er Størrelse, skal du skrive Mellem.
  5. Hvis du vil tilføje flere valgmuligheder for denne indstilling, skal du vælge Opret valgmulighed og gentage det forrige trin. Vælg Færdig, når du har angivet alle indstillingerne.
  6. Hvis du vil ændre rækkefølgen af indstillingerne, skal du vælge linjerne ved siden af indstillingsnavnet og trække feltet i den ønskede rækkefølge.
    Skift indstillingsrækkefølge animeret gif
  7. Under listen over valgmuligheder og valg angiver du de tilpassede billeder, SKU , pris , udsalgspris og antal for hver valgmulighed. Brug redigeringsikonet for blyant til at tilpasse hver indstillings vægt og dimensioner til levering.
  8. Vælg Gem . Dine ændringer opdateres automatisk, og du behøver ikke udgive dit website igen.