Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en liste med valgmuligheder for et produkt

Tilføj en liste med valgmuligheder for et produkt, hvis du tilbyder muligheder som farver eller størrelser.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Produkter .
    • I Premium -webshop skal du gå til Produkter og vælge Produkter .
  4. Vælg navnet på det produkt, du vil opdatere.
  5. På produktsiden, skal du vælge fanen Beholdning & Options, og i afsnittet Indstillinger vælg Opret Option.
  6. Indtast valgmulighedens titel (f.eks. Størrelse eller farve ). Når du først har oprettet dine første par muligheder, vises disse valg automatisk i menuen.
  7. I valget skal du skrive det første valg. Hvis titlen f.eks. Er "Størrelse", skal du skrive "Medium".
  8. Hvis du vil tilføje flere valgmuligheder for denne indstilling, skal du vælge Opret valgmulighed og gentage det forrige trin. Vælg Færdig, når du har angivet alle indstillingerne.
  9. Hvis du vil ændre rækkefølgen af indstillingerne, skal du vælge linjerne ved siden af indstillingsnavnet og trække feltet i den ønskede rækkefølge.
    Skift indstillingsrækkefølge animeret gif
  10. Indtast SKU , pris og udsalgspris for hver indstilling.
  11. Vælg Gem . Dine ændringer opdateres automatisk, og du behøver ikke udgive dit website igen.