Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en PayPal-knap med henblik på donationer eller enkelte produkter

Tilføj op til 15 PayPal -knapper til dit website. Brug hver knap til at sælge et enkelt produkt, eller giv kunderne mulighed for at donere til en sag, du vælger. Dette er ikke det samme som at tilføje en betalingsmetode til din webshop på kassen ( E -handelsplan ) eller acceptere betalinger for onlineaftaler (Premium -plan).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Gå til det sted, hvor du vil tilføje en PayPal -knap, og vælg plusknappen for at tilføje et nyt afsnit.
    Klik på plusknappen
  5. Vælg PayPal -knap .
    klik på PayPal -knappen
  6. Klik på det layout, du vil bruge.
    Klik på Layout
  7. Vælg dit afsnit for at begynde at tilpasse dets tekst, foto og indstillinger.

Hvis du ikke har en PayPal -konto endnu, skal du klikke på PayPal -knappen for at åbne dens indstillinger og derefter vælge Opret PayPal -konto og følge vejledningen.

Klik på Layout

Bemærk: Hvis du fortryder og alligevel ikke vil tilføje dette afsnit, kan du klikke på Fjern afsnit nederst i panelet PayPal-knap.

8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning til at se, hvordan dit site ser ud. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du vælge Udgiv site eller Udgiv .