Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj en PayPal-knap med henblik på donationer eller enkelte produkter

Du kan føje op til seks PayPal-knapper til dit website med alle Hjemmesideprogram-planer bortset fra Personal. Brug hver enkelt knap til at sælge et enkelt produkt, eller giv kunderne mulighed for at donere til et formål, som du vælger.

Bemærk: Webshoppen for eCommere-planen anvender en anden metode til håndtering af PayPal. Se Tilføj betalingsmetode, og få en vejledning til, hvordan en PayPal-knap vises på betalingsskærmen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Rul til det sted, hvor du vil tilføje en PayPal-knap, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på PayPal-knap.
    klik på paypal-knap
  5. Klik på det layout, du vil bruge.
    Klik på Layout
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, kan du klikke på PayPal-knap og begynde at tilpasse dens tekst, billede og indstillinger.

Hvis du endnu ikke har en PayPal-konto, kan du i panelet PayPal-knap klikke på PayPal-indstillinger, vælge Opret PayPal-konto og følge instruktionerne.

Klik på Layout

Bemærk: Hvis du fortryder og alligevel ikke vil tilføje dette afsnit, kan du klikke på Fjern afsnit nederst i panelet PayPal-knap.

7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultatet og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv website eller Udgiv.