Tilføj en side

Du kan tilføje så mange sider, som du har brug for, for at bygge din website i Website Builder.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk ikonet Ny side fra værktøjslinjen i den venstre side over på siden.
  4. I feltet Sidenavn indtaster du et navn til din side, og klikker derefter på Tilføj.
  5. Når den nye side indlæses, kan du begynde at tilføje indhold.
  6. Klik på Udgiv, klik derefter på linket i bekræftelsesvinduet for at se ændringerne live på din website.
    Klik på link for at se det live

Næste trin

Relaterede links