Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en side eller privat side til min hjemmeside

Hver side viser op til 20 sektioner , men med færre sektioner kan besøgende se alt på en kort rulle. Du kan også omorganisere dine sider eller oprette sider til en rullemenu .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. I menuen Site -navigation skal du vælge + for at tilføje en ny side.
  5. Vælg hvad du tilføjer: en ny side , et link til en ekstern hjemmeside eller en rullemenu (et menupunkt til at indsamle lignende sider nedenunder).
  6. Skriv din sidetitel . Hold din navigationsbjælke enkel med korte sidenavne, der gør det klart, hvad de indeholder.
  7. Vælg de relevante omskiftere. Din nye side kan føjes til både sidehovedet og sidefoden, hvis du vil (eller hverken "skjule" din side). Hvis din side ikke vises i navigation, kan du stadig linke til den fra andre sider eller sende folk det direkte link.
    • Vis i Navigation får den til at vises i toppen, sidehovednavigation.
    • Sidefod viser et link til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som almindelige sider, medmindre de kun er synlige for medlemmer. Enhver side undtagen din hjemmeside kan være en privat side. Lær mere om administration af private sider.
  8. Når du er færdig, skal du vælge Opret side .
  9. Den nye side har intet indhold, så vælg Tilføj afsnit og begynd at tilføje indhold til din nye side.
  10. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .