Tilføj en valgmulighed for lokal levering

Når du tilføjer en lokal leveringsmulighed, angiver den separate forsendelsesgebyrer for dem, der bestiller inden for et område, som du definerer i dit dashboard. Lokal levering er muligvis ikke en mulighed for alle virksomheder, men hvis du modtager ordrer, der anmoder om levering i nærheden, kan du spare på forsendelsesomkostningerne.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Udvid på dit Dashboard Handel , og derefter vælg Indstillinger .
  4. Vælg Leveringsmetoder .
  5. Under Leveringsmetoder skal du vælge Tilføj ud for Lokal levering .
    Valgmuligheden Lokal levering er tilføjet, og knappen fremhævet
  6. Under Hvad kunder ser, når de vælger denne metode , skal du vælge en unik etiket på op til 255 tegn (f.eks. Lokal levering, Levering i byen osv.), Så kunderne ved, hvad de vælger.
  7. Startende med det oprindelige ordrebeløb på 0,00 vælger du leveringsgebyret pr. Ordre for at dække det beløbsområde, du vil inkludere i din mulighed for lokal levering.

Eksempel:
    Eksempel på leveringsgebyr pr. Ordre baseret på ordrebeløb

8. VælgRediger detaljer blyantikon Rediger for at definere din leveringsregion .
  9. Vælg hvilke stater eller territorier, hvor du vil tilbyde lokal levering.
  10. Slå til / fra -knappen Kun afsend til visse postnumre for at tilføje specifikke koder.
    Bemærk: Tilføj en asterisk (*) efter de tegn, der starter en række postnumre (for eksempel vil 902* inkludere alle koder, der begynder med 902, herunder f.eks. 90210).
  11. Vælg Tilføj og derefter Gem .
  12. Vælg Gem for at aktivere Lokal levering som en indstilling for dine kunder i dit definerede leveringsområde.