Tilføj et afsnit

Din hjemmeside har som standard fire afsnit installeret: Sidehoved, Om os, Kontakt os og Sidefod (plus Abonner for Webshop-/eCommerce-planen). Du kan også tilføje nye afsnit og tilpasse dem ved at omdøbe dem, redigere eller fjerne standardteksten samt slette eller udskifte billederne.

Bemærk: Du kan tilføje op til 20 afsnit pr. side. Hvis du har brug for flere, kan du tilføje flere sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Rul ned i hovedvinduet på din side til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
     Klik på plusknappen

Bemærk: Du kan ikke tilføje et nyt Sidehoved eller en ny Sidefod. Du kan derimod tilføje mere end ét afsnit af typen Menu/prisliste, Filer eller Social.

4. Klik på et af afsnittene på listen i panelet Tilføj afsnit.
    Klik på Tilføj afsnit
  5. Klik på det layout, du vil bruge.
    klikke på Layout
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på det nye afsnit for at tilpasse indstillingerne, idet du starter med titlen.
    tilpasse afsnit

Bemærk: Hvis du fortryder tilføjelsen af et afsnit, kan du Slet et afsnit ved at klikke på den sidste valgmulighed i afsnittets menu med de tre prikker.
    Klik på Slet afsnit i menuen

7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).