Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj et afsnit

Website Builder har mange specialiserede sektioner såsom PDF -seere, prislister eller menusektioner til restauranter, ejendomsfortegnelser , Soundcloud -lydspor , links til YouTube -videoer osv. Du kan endda uploade dine egne videoer til dit sidehoved og til nogle sektioner , eller bede folk abonnere på din e -mailliste .

Når du har tilføjet nye afsnit, skal du tilpasse teksten , redigere handlingsknappen og tilføje eller udskifte billederne .

Bemærk: Hver side indeholder op til 20 sektioner. Hvis du har brug for flere afsnit, skal du tilføje flere sider .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og det område, hvor du vil tilføje et afsnit. Hold musen over det område af din hjemmeside, og vælg + -ikonet.

Bemærk: Du kan ikke tilføje endnu et sidehoved eller en sidefod. Nogle afsnit som f.eks. Onlineaftaler kan kun tilføjes én gang. Andre afsnit likefa Kontakt os kan tilføjes flere gange.

5. Søg eller søg efter det afsnit, du ønsker, og vælg dit valg.
  6. Rul gennem layoutindstillingerne, og vælg Tilføj på det ønskede layout. Uanset hvilket layout du vælger, kan du altid vende tilbage og ændre dit afsnits layout senere.
  7. Vælg elementerne i dit nye afsnit for at redigere afsnitsindholdet . Hvis du sletter indhold, f.eks. En undertekst, tekst eller foto, fjernes det stykke fra det visuelle layout, og resten af indholdet justeres. Tilføj det igen ved hjælp af editoren til højre.
  8. Hvis du skifter mening om dit afsnit, kan du holde markøren over afsnittet og bruge den viste menu til at flytte det op eller ned på siden, ændre layout, duplikere afsnittet , flytte afsnittet eller slette afsnittet .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .