Tilføj et afsnit

Videoen og informationerne nedenfor beskriver, hvordan du tilføjer et afsnit på din GoCentral-webside.

Fra starten har din webside fire afsnit som standard: Sidehoved, Om os, Kontakt os og Sidefod. Du kan også tilføje nye afsnit og tilpasse dem ved at omdøbe dem, ændre eller fjerne standardtekst samt slette eller udskifte billederne.

Du kan tilføje op til ti afsnit per side. Hvis du har brug for flere, kan du tilføje flere sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Bevæg musemarkøren derhen, hvor du vil tilføje afsnittet, og klik på det grønne plus. Klik på den grønne plus-knap

Du kan ikke tilføje et nyt Sidehoved eller en ny Sidefod. Du kan heller ikke ændre rækkefølgen af de eksisterende afsnit.

4. Klik på et af afsnittene på listen i panelet Tilføj afsnit.
    Klik på Tilføj afsnit
  5. Klik på det layout, du vil bruge.
    Klik på Layout
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, kan du gå i gang med at tilpasse de forskellige muligheder for afsnit.
    tilpas afsnit

Hvis du fortryder og alligevel ikke vil tilføje et afsnit, kan du klikke på Fjern afsnit nederst på panelet til højre.

7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  8. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).