GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et bannerbillede til min Email Marketing -kampagne

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Bemærk: Denne artikel gælder for GoDaddy Email Marketing. Hvis du opretter en markedsføringsmail i Websites + Marketing, skal du her tilføje et bannerbillede .

Bannerbilledet er den grafik, der vises lige øverst i din e -mailkampagne. Det er din læser første indtryk, så du ønsker, at dit bannerbillede passer til dit firmas brand, eller dit nyhedsbrevs vibe. Du kan ofte få fat i noget fra dine egne arkiver, men hvis du ikke har noget let tilgængeligt, er der masser af gratis ressourcer derude. Hvis du starter med et råt billede, kan du overveje at bruge lidt tid på at beskære din foretrukne billedredigering og tilføje tekst. Du ønsker, at dit bannerbillede fanger den rigtige tone.

Bemærk: Gem dit billede til 590 pixels i bredden for at få den mest effektive gengivelse og indlæsning. Højden på banneret er op til dig.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. (Brug for hjælp logge ind?)
  2. Klik på Kampagner i din GoDaddy Email Marketing -konto.
  3. Klik på Rediger under den kampagne, du vil arbejde på, eller på Skriv for at oprette en ny kampagne.
  4. I sidepanelet under Billeder skal du klikke på Tilføj et billede for at finde din bannerbillede -fil.
  5. Bemærk: Opret et billede med et professionelt udseende ved hjælp af Content Creator. De bedste dimensioner er 590 x 175 pixels. Når du er færdig med at designe, skal du gemme dit billede som en PNG -fil.

6. Find og åbn den billedfil, som du ønsker som dit banner. Klik på Upload billede .
  7. Når billedet er uploadet, kan du se et miniaturebillede af billedet i sidepanelet Billeder. Træk billedet fra sidepanelet, og slip det over på bannerområdet.
  8. Du bliver bedt om at tilføje et link til dit bannerbillede. Det anbefales, at du gør dit banner klikbart. Indtast din URL, og klik på Gem .
  9. Klik på Gem øverst eller nederst på siden for at skrive, for at gemme dine fremskridt.
  10. Klik på Eksempel i øverste højre hjørne for at se din kampagne, som dine læsere vil se den.

Vi anbefaler altid at bruge et bannerbillede, men hvis du har en kampagne, der kræver noget lidt andet, kan du springe bannerbilledet over ved at lade banneret være tomt. Din kampagne starter ved det første modul i dit layout og viser ikke noget for et banner.