GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Tilføj et bannerbillede

Bannerbilledet er rigtig flotte billede, som sidder på tværs øverst i din e-mailkampagne. Vælg et billede, som definerer dit firma eller dit nyhedsbrevs udstråling. Du kan ofte tage et billede fra dine egne arkiver, men hvis du ikke har noget, som lige er klart, er der masser af gratis ressourcer, hvor du kan finde det perfekte billede.

Når først du har fundet dit billede, kan du overføre det til dit foretrukne billedredigeringsprogram. Brug lidt tid på at beskære, redigere og tilføje tekst til billedet for at indkredse den rigtige tone.

Gem dit billede med en bredde på 590 pixel for at få den mest effektive gengivelse og indlæsning.

Sådan tilføjes et bannerbillede

1. Log ind på din konto.
  2. Klik på Rediger under den kampagne, som du vil arbejde på (eller Skriv for at starte en ny kampagne).
  3. I sidepanelet klikker du på Gennemse for at finde filen med bannerbilledet på din computer.
  4. Vælg det ønskede billede og klik på Overfør billede.
  5. Når billedet er overført, skal du blot trække fra sidepanelet og slippe det i bannerområdet. Og du er færdig!

Vi har en hang til bannerbilleder, men hvis du har en kampagne, som har brug for noget andet, så forstår vi det godt! Det står dig frit for at springe trinnet med et bannerbillede over! Et par tips:

I dit redigeringsområde vil bannerområdet stadig blive vist med instruktionen Træk et overskriftsbillede her:

Bare rolig! Kampagnen ser ikke sådan ud, når den bliver ikke sendt ud. For at se din kampagne uden banner skal du blot klikke på Forhåndsvisning i øverste højre hjørne på siden, hvor du skriver.

Selv uden et bannerbillede kan du stadig tilføje temaer, farver, skrifttyper og mere for at give din kampagne flair.