GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et billede til min Email Marketing -kampagne

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Før du kan tilføje et billede, skal du uploade et billede til billedgalleriet. Derefter tilføjer du et modul, der har en billedpladsholder.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge på din GoDaddy -konto og åbne Email Marketing. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Rediger nederst i den kampagne, du vil bruge, på siden Kampagner .
    Klik på Rediger
  3. I billedgalleriet skal du finde det billede, du vil tilføje.

Klik på Indlæs flere for at se flere billeder.

4. Klik og træk billedet til billedpladsholderen i det modul, du har tilføjet tidligere.
    Klik og træk billedet til pladsholderen

Du kan ændre billedet.

Tilføj flere billeder side om side

1. Hvis du vil tilføje mere end ét billede side om side, skal du klikke inde i billede-modulet.
  2. Under det første billede, du har tilføjet, skal du klikke på plustegnet (+) for at tilføje pladsholderen for det andet billede.
    Klik på plustegnet
  3. Klik på plustegnet (+) under 2. billede -placholder for at tilføje en 3. pladsholder til et billede osv.
    Klik på plustegnet en gang til

Du kan tilføje op til 4 billeder side om side.

4. I billedgalleriet skal du finde det billede, du vil tilføje.

Klik på Indlæs flere for at se flere billeder.

5. Klik og træk hvert billede fra Billedgalleriet til billedpladsholderne i modulet.
    Træk billederne til pladsholderne

Når du har trukket et billede til en pladsholder, skal du enten klikke inde i billedet eller klikke på blyantknappenKlik på blyant -knappen for at åbne redigeringstilstand og tilføje flere billeder.