Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj et diasshow til min hjemmeside

Næsten alle onlinebutikkens temaer giver dig mulighed for at oprette et kort diasshow øverst på din hjemmeside, hvilket kan hjælpe med at få kunder til at udforske dit site.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på menuen Store Design og klik derefter på fanen Tema.
  3. Dit aktuelle tema vises til venstre. Klik på Skift tema for at skifte tema.
    Klik på knappen Skift tema
  4. Klik på Vis tema på et tema for at få flere oplysninger om det.
  5. Når du ser et tema, kan du bruge og> for at rulle gennem temaet miniaturebilleder, der tilbyder Image Slider-funktion, og klik derefter på Vælg dette tema.
    Klik på knappen Vælg dette tema
  6. Klik på knappen + ved startsiden for at se temaets standard Hovedbillede , og klik derefter på Skift billede .
    Klik på knappen Skift billede
  7. Gennemse til det ønskede billede, brug vinduet Tilpas størrelse og flyt tilpasning for at indramme det, og klik på OK . Dit billede erstatter temaets originale billede.
  8. Klik på + for at tilføje et nyt dias, og træk derefter et nyt billede ind i det grå felt, eller klik på feltet for at uploade billedet. Tilpas størrelse og beskær billedet som før, og klik på OK for at føje det til dit billedsæt.
    Dit billede erstatter temaets originale billede
  9. Bemærk: For at slette et dias skal du klikke på Fjern dias i nederste højre hjørne af dets eksempelområde.

10. Når du har tilføjet alle dine billeder (op til maks. Fire), kan du klikke og trække dem for at ændre deres rækkefølge.
    Klik og træk billederne for at ændre deres rækkefølge
  11. Under velkomstblokken kan du vælge at vise en Overskrift og en Meddelelse øverst på din hjemmeside.
    Indtast oplysningerne til velkomstblokken
  12. Du kan vælge at vise billeder under velkomsthovedet i Billedblokke . Hvis du indtaster en URL, kan en kunde klikke på billedet og blive dirigeret til et andet site, eller du kan dirigere dem til en anden side på din website.
  13. Vælg at vise den sekundære meddelelsesblok, som viser en overskrift og tekst i nederste venstre og højre side af dit site.
    Indtast oplysningerne for den sekundære meddelelsesblok.
  14. Klik på Gem, når du er færdig.
  15. Bemærk: Klik på Vis butik øverst til højre på skærmen for at gennemse dit website.