Tilføj et favicon i WordPress

Favicon- eller site -ikonet er et billede, du ser på fanen over din URL, når du åbner dit site i en browser. Det hjælper besøgende med at finde dit site på deres skærm, når de har flere browserfaner åben. Du kan administrere indstillingerne for siteikonet i Customizer.

Bemærk: Før du følger nedenstående trin, skal du uploade det billede, du vil bruge som favicon, til dit mediebibliotek. Billedet skal være firkantet og have en størrelse på mindst 512 x 512 pixels.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre side, skal du vælge > Temaer.
  3. I Site Customizer vælger du Site -identitet .
  4. Vælg Skift billede i afsnittet Site -ikon . Hvis dit site ikke allerede har et favicon, skal du vælge Select site icon (Vælg siteikon).
  5. Under fanen Vælg billede skal du vælge fanen Mediebibliotek.
  6. Find det billede, du vil bruge som websiteikonet, og vælg det. Vælg derefter Vælg .
  7. Vælg et afsnit, som du gerne vil have vist i en browser, og vælg derefter Beskær billede .
  8. Vælg Udgiv.

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan tilføje et favicon fra dit WordPress -dashboard, kan du prøve at tilføje det med FTP .