Tilføj et favicon til min hjemmeside

Et favicon (forkortelse for "favorites icon", dvs. favoritikon) får dit site til at skille sig ud blandt dine konkurrenter ved at vise et lille billede i dine besøgendes webbrowserfane. Den vises også i en browsers liste over favoritsider eller bogmærkede sider.

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Websiteopbygning

1. Gå til din GoDaddy
produktside .
  • Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  • Klik på Redigér site.
  • Klik på panelet Indstillinger for website .
    klik på panelet Indstillinger for website
  • Klik på Favicon .
    Klik på Favicon
  • I Favicon -panelet skal du klikke på Upload og navigere til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload Bemærk: Billedet må ikke være større end 180 pixels. Og hold dit favicon enkelt og slagkraftigt - du vil ikke have, at folk kaster sig.
  • Klik på Færdig, når du er færdig, og når du er klar, skal du klikke på Udgiv website/Udgiv.
  • Klik på Besøg site for at se sitets favicon i din webbrowsers fane eller navigationsbjælke.
    Eksempel på favicon i fanen webbrowser
  • Næste trin