Tilføj et fil til download med en linkknap

Denne video og oplysningerne nedenfor forklarer hvordan du tilføjer en knap på dit Website Builder 7 site og linke den til en fil dine besøgende kan downloade og gemme eller udskrive.

Du kan uploade filer – såsom regneark, Word-dokumenter eller PDF-filer (Portable Document Files) – med Hjemmesideprogram. Dit sites besøgende kan klikke på en knap for at downloade dokumentet, så det kan bruges offline. Hvis du foretrækker det, kan du også tilbyde filen til download med linktekst i stedet for en knap.

Bemærk: Filerne kan ikke være større end 30 MB, og denne metode er ikke beregnet til at uploade billeder eller lydfiler. Se i stedet Tilføjelse og redigering af billeder og Tilføjelse af en lydafspiller. Du kan ikke uploade filer, der slutter med htm, html, htmlx, js, asp, aspx, mht, php, exe, gem, xpi eller dll.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkterog klik på Websiteopbygning og derefter på Administrér ud for den konto du vil anvende.
  3. Når Websiteopbygning starter, skal du klikke på Redigér site.
  4. Brug sidemenuen til at vælge den side hvor du vil oprette en knap med et link.
  5. Klik på Knap, i værktøjsbjælken til højre, så der tilføjes en knap på siden.
    Klik på knappen i værktøjsbjælken til venstre.
  6. Klik på knappen på siden og vælg Indstillinger.
    Klik på knappen og vælg Indstillinger.
  7. Gå til vinduet Indstillinger on angiv den tekst du vil vise på knappen ud for ordet Mærkat.
    Indtast en etiket til den downloadingsknappen.
  8. Klik på den røde pil ud for Link og derefter på Upload
    Klik på Upload

Andre indstillinger efter et klik på den røde pil:
    • Vælg en tidligere uploadet fil i listen Link til.
    • Slet en tidligere uploadet fil ved at klikke på Upload og derefter klikke på filens skraldeknap i Filhåndtering.

9. Gå til Filhåndteringog klik på Gennemse for at finde en fil på dit lokale drev.
  10. Klik på filen når den er tilføjet til Filhåndtering. Klik på Indsæt når det grønne flueben vises.
    Efter uploadingen klikker du på Indsæt
  11. Luk Filhåndtering ved at klikke på x i det øverste højre hjørne og vende tilbage til din side.

Bemærk: Hvis du uploader en tekst eller PDF-fil, kan du få den åbnet i et nyt vindue ved at vælge afkrydsningsfeltet under feltet Link. (Andre filtyper, såsom et regneark, vil ganske enkelt blive downloadet i stedet for åbnet i et nyt vindue)
    Afkryds Åbn link i et nyt vindue.

12. Efter du har foretaget dine valg, klikker du på Gem nederst i vinduet Indstillinger.
  13. Klik på Forhåndsvisning for at se, hvordan knappen vises på dit website.
    Hvordan knappen vises til kunderne
  14. Når du er klar, kan du klikke på Udgiv og bekræfte dit valg ved at klikke på Udgiv igen.
  15. Et vindue viser et link til din website, som du kan klikke på for at se de udgivne ændringer. Eller klik på Luk.
  16. Når din side vises igen, klikker du på Afslut forhåndsvisning.