Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj et pop op-vindue til min hjemmeside

Brug et pop op-vindue til at give en vigtig meddelelse til personer, der besøger dit website. Dette pop op-vindue er den første ting, som din besøgende ser, når de lander på din hjemmeside. Udover din titel og beskrivelse fører en knap til en nøgledestination, som du vil bringe besøgende til, såsom en specifik side og sektion på dit site, en URL, du vælger, eller en produktkategori, hvis du sælger produkter online.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne Website Editor.
  4. Vælg fanen Website øverst i din editor, og vælg derefter Pop op fra tilføjelsesprogrammer til hjemmeside .
    Vælg fanen Rediger hjemmeside, og vælg derefter Pop op
  5. Tilpas dit pop op-felt.
    • Aktivér pop op : Skift denne funktion for at slå dit pop op-felt til og fra.
    • Titel : Skriv et par korte, opsigtsvækkende ord for at få dit publikums opmærksomhed enten i forhåndsvisningen eller i editoren.
    • Beskrivelse : Tilføj et par korte sætninger om, hvad folk har brug for at vide.
    • Handlingsknap : Brug til / fra -knappen til at aktivere eller deaktivere en knap, der kan klikkes på, og tilpas, hvad knappen siger. Link til et specifikt afsnit på en side på dit site, enhver URL eller en af dine produktkategorier.
  6. Vælg Færdig .
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .

En besøgende på sitet kan fjerne pop op-feltet ved at lukke det med “x” eller vælge handlingsknappen, hvis det er aktiveret. Når pop op-feltet er afvist, viser det sig ikke igen i de næste 24 timer.