Tilføj et reklamebanner til mit website

Nogen gange har du vigtige nyheder, som du ønsker, dine kunder skal se, lige så snart de lander på dit website. Brug kampagnebanneret (det farverige bånd øverst på din site) eller et pop op-felt (især hvis du vil tilføje et billede) til at lede kunder til de seneste nyheder og kampagner, som din virksomhed tilbyder.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg din sidehovedsektion (den første sektion på din startside).
  5. Vælg Kampagnebanner.
  6. Slå Vis kampagne til aktiveret-positionen.
  7. Rediger din brugerdefinerede meddelelse, og vælg at tilføje en sæsonmæssig dekoration eller ej. Hvis du vælger at tilføje et link, kan du linke til:
    • En side og sektion inden for dit website.
    • en separat URL-adresse, såsom en social medieside
    • et telefonnummer
    • en e-mailadresse
    • En produktkategori (f.eks. Nyeste), hvis du bruger Handelsplanen (sammenlign planer og priser).
  8. Når du er færdig, vælger du Færdig.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.