SSL-certifikater Hjælp

Tilføj et SSL-certifikat til min hjemmeside

Med et SSL-certifikat sikrer du dig, at din hjemmeside er sikker, og det sender et godt signal til dine besøgende. Her er et overblik over, hvordan du tilføjer et SSL-certifikat til din hjemmeside.

Sammenlign planer, og køb et SSL-certifikat 1. Sammenlign planer, og køb et SSL-certifikat
Generer en CSR (Certificate Signing Request) 2. Generer en CSR (Certificate Signing Request)
Anmod om et SSL-certifikat 3. Anmod om et SSL-certifikat
Hent certifikatfiler 4. Hent certifikatfiler
Installer SSL-certifikatet 5. Installer SSL-certifikatet
Omdiriger automatisk til HTTPS 6. Omdiriger automatisk til HTTPS

Flere oplysninger

Gendan dit SSL-certifikat Gendan dit SSL-certifikat
Skift domænenavn for SSL-certifikatet Skift domænenavn for SSL-certifikatet
Forny dit SSL-certifikat Forny dit SSL-certifikat