Tilføj et underdomæne, som peger til et servernavn

Nu hvor du forstår hvad et underdomæne er, kan du tilføje ikke-viderestillede underdomæner, som peger til servernavne. Se

for at viderestille et underdomæne.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer ved siden af Domæner.
  3. Hvordan du tilføjer underdomæner, vil afhænge af visningen af din konto.

Kortvisning

I Kortvisning vil din konto se nogenlunde sådan ud:

1. Vælg det domænenavn, som du ønsker at bruge, klik på Tekstikon (Indstillinger) og vælg Administrer DNS.
  2. Nederst i afsnittet Fortegnelser vælger du CNAME (Alias) fra den første menu.
  3. Udfyld følgende felter:
    • Navn – Indtast underdomænenavnet for alias-tildelingen. Indtast f.eks. www.
    • Værdi – Indtast det hostnavn, som du ønsker, at aliasset skal pege til. Indtast f.eks. @ for at kortlægge aliasset direkte til dit domænenavn.
  4. Vælg, hvor længe serveren skal cachelagre oplysningerne fra den anden menu. Dette kaldes TTL (Time to Live).
  5. Klik på Tilføj fortegnelse.
  6. Det nye underdomæne vises i CNAME-sektionen (Alias).

Det kan tage op til 48 timer at formidle DNS.

Listevisning

I Listevisning vil din konto se nogenlunde sådan ud:

1. Klik på det domænenavn, som du vil bruge.
  2. Vælg fanebladet DNS-zonefil og klik derefter på Rediger.
  3. Nederst i afsnittet Fortegnelser vælger du CNAME (Alias) fra den første menu.
  4. Udfyld følgende felter:
    • Navn – Indtast underdomænenavnet for alias-tildelingen. Indtast f.eks. www.
    • Værdi – Indtast det hostnavn, som du ønsker, at aliasset skal pege til. Indtast f.eks. @ for at kortlægge aliasset direkte til dit domænenavn.
  5. Vælg, hvor længe serveren skal cachelagre oplysningerne fra den anden menu. Dette kaldes TTL (Time to Live).
  6. Klik på Tilføj fortegnelse.
  7. Det nye underdomæne vises i CNAME-sektionen (Alias).

Det kan tage op til 48 timer at formidle DNS.

Næste trin

• Se
    for at redigere et underdomæne.
  • Se
    for at slette et underdomæne.