Tilføj et underdomæne, som peger til IP-adresse

Nu, hvor du forstår, hvad et underdomæne er, kan du tilføje ikke-viderestillede underdomæner, som viser hen til IP-adresser. Se Manuel viderestilling eller maskering af dit domæne eller underdomæne for vejledning i at viderestille et underdomæne.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden DNS-styring.
  2. Nederst på listen Fortegnelser klikker du på Tilføj og vælger A fra rullemenuen Type.
  3. Udfyld de andre felter:
    • Host – Indtast det underdomæne, som du ønsker at bruge.

Bemærk: Underdomænet kan indeholde et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt. Et underdomæne må ikke være længere end 25 tegn.

• Peger på – Angiv den IP-adresse du ønsker at underdomænet skal pege på.
    • TTL – Vælg hvor længe serveren bør cache oplysningerne.
  4. Klik på Gem.