Tilføj et underdomæne, som peger til IP-adresse

Nu hvor du forstår hvad et underdomæne er, kan du tilføje ikke-viderestillede underdomæner, som peger til IP-adresser. Se

for at viderestille et underdomæne.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer ved siden af Domæner.

Hvordan du tilføjer et underdomæne, vil afhænge af visningen af din konto.

Kortvisning

I Kortvisning vil din konto se nogenlunde sådan ud:

1. Vælg det domænenavn, som du ønsker at bruge, klik på Tekstikon (Indstillinger) og vælg Administrer DNS.
  2. Nederst på listen Fortegnelser vælger du A (host) fra rullelisten.
  3. Udfyld de andre felter:
    • Navn – Indtast det underdomæne, som du ønsker at bruge.

Underdomænet kan indeholde et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt. Et underdomæne må ikke være længere end 25 tegn.

• Værdi – Indtast den IP-adresse, som du ønsker, at underdomænet skal pege til.
    • TTL — Vælg hvor længe serveren skal cachelagre oplysningerne.
  4. Klik på Tilføj fortegnelse.

Listevisning

I Listevisning vil din konto se nogenlunde sådan ud:

1. Klik på det domænenavn, som du vil bruge.
  2. Klik på fanebladet DNS zonefil.
  3. Klik på Tilføj fortegnelse.
  4. Fra listen Record-type skal du vælge A (Host).
  5. Udfyld følgende felter:
    • Host: – Indtast det underdomæne, som du ønsker at bruge.

Underdomænet kan indeholde et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt. Et underdomæne må ikke være længere end 25 tegn.

• Peger til: – Indtast den IP-adresse, som du ønsker, at underdomænet skal pege til.
    • TTL: – Vælg hvor længe serveren bør cache oplysningerne.
  6. Klik på Færdig.
  7. Klik på Gem ændringer. Det nye underdomæne vises i A-sektionen (Host).

Det kan tage op til 48 timer at formidle DNS.

Næste trin

• Se
    for at redigere et underdomæne.
  • Se
    for at slette et underdomæne.