Tilføj favicon til mit website

Et favicon (forkortelse for "favorites icon", dvs. favoritikon) får dit site til at skille sig ud blandt dine konkurrenter ved at vise et lille billede i dine besøgendes webbrowserfane. Den vises også i en browsers liste over favoritsider eller bogmærkede sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på panelet Indstillinger for site.
    klik på panelet Indstillinger for site
  4. Klik på Favicon.
    Klik på Favicon
  5. Klik på Upload i Favicon-panelet, og naviger til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload

Bemærk: Billedet bør ikke være større end 180 pixels og skal være let at se, når det er i et lille format.

6. Når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultaterne og, hvis du vil, købe et nyt domæne eller bruge et af dine andre domæner.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær pc/tablet).
  8. Klik på Besøg site for at se sitets favicon i din webbrowsers fane eller navigationsbjælke.
    Eksempel på favicon i en webbrowserfane