Tilføj favicon til mit website

Et favicon (forkortelse for "favorites icon", dvs. favoritikon) får dit site til at skille sig ud blandt dine konkurrenter ved at vise et lille billede i dine besøgendes webbrowserfane. Den vises også i en browsers liste over favoritsider eller bogmærkede sider.

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Klik på panelet Indstillinger for hjemmeside.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  5. Klik på Favicon.
    Klik på Favicon
  6. Klik på Upload i Favicon-panelet, og naviger til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload

Bemærk: Billedet må ikke være større end 180 pixels på hver led. Og hold dit favicon enkelt og slagkraftigt – det skal være tydeligt for brugerne.

7. Klik på Færdig, når du er færdig, og når du er klar, skal du klikke på Udgiv website/Udgiv.
  8. Klik på Besøg website for at se websitets favicon på din webbrowsers fane eller navigationsbjælke.
    Eksempel på favicon på en webbrowserfane