Tilføj et favicon til min hjemmeside

Et favicon (forkortelse for favoritikonet) hjælper dit site med at skille sig ud fra konkurrenterne ved at vise et lille billede i browserens faneblad. Det vises også steder som favoritbjælken og listen med bogmærker.

Du kan tilføje et favicon uden besværet med kodning ved brug af Websites + Marketing hjemmesideprogram .

Upload en firkantet .PNG-, .ICO-, .JPG- eller .JPEG -billedfil. Vi har anbefalet dimensionerne 180 x 180 pixel, så dit favicon ser skarpt ud.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger hjemmeside.
  4. I menuen Indstillinger skal du vælge Favicon .
  5. I Favicon -panelet skal du vælge Upload og navigere til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload
    Bemærk: Hold designet på dit favicon simpelt - du vil ikke have, at folk kaster sig.
  6. Klik på Færdig , når du er færdig, og når du er klar, skal du vælge Udgiv site / Udgiv .
  7. Vælg Besøg site for at se sitets favicon i din webbrowsers fane eller navigationsbjælke.
    (Eksempel nedenfor)
    Et eksempel på favicon, som det vises på en aktiv browserfane.