GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj felter til din tilmeldingsformular

Det eneste obligatoriske felt i din tilmeldingsformular er e -mailfeltet. Du kan tilføje så mange, som du vil, og beslutte, om de skal bruges eller ej. Hvis du ikke er sikker på, hvilke data du skal indsamle, er Navn og e -mail som regel et godt sted at starte. Du kan altid udvide din formular senere.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Mens du redigerer din tilmeldingsformular, skal du klikke på Tilføj et felt .
  3. Vælg feltnavnet fra listen over standardfelter, eller klik på Fancy felter for at tilføje et brugerdefineret felt .

Bemærk: Brugerdefinerede felter inkluderer tekstfelter, radioknapper, afkrydsningsfeltlister og datoindtastninger.

4. Feltet vises i din formular til venstre.
  5. For at fjerne et felt fra din formular skal du klikke på det grå x ved siden af feltnavnet i højre sidepanel.
  6. Klik på feltet i øverste højre hjørne af feltet for at gøre det til et obligatorisk felt.
  7. Klik på den røde påkrævede stjerne for at gøre den ikke påkrævet.

Bemærk: Feltet E -mail er altid påkrævet.

Dine feltændringer gemmes automatisk, efterhånden som du foretager dem.