Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj filer, der kan downloades, og PDF -fremviser

Upload filer til dit site, som besøgende derefter kan downloade til offline brug. Dette kan være praktisk til deling af ting som flyers, medicinske formularer, ansvarsfritagelse og musikeksempler, for bare at nævne nogle få anvendelser. Du skal have en Basic -plan eller højere. Sammenlign abonnementer og priser.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

Næsten 50 filformater understøttes, inklusive Microsoft Word og andre tekstdokumenter, PDF -filer (bærbare dokumentfiler), regneark og mere end 20 kun til billeder og videoer. Listen vokser konstant.

Bemærk: Hver fil kan ikke være større end 50 MB. Du kan tilføje op til 15 filer i afsnittet. Hvis du har brug for mere, kan du oprette et andet Filer -afsnit.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Rediger website.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje dine filer, der kan downloades, og tilføj et afsnit .
    • Søg efter afsnittet Filer , hvis du vil have en liste over filer vist, eller hvis du har forskellige filtyper (dokumenter, regneark, billeder eller PDF -filer).
    • Søg efter afsnittet PDF -fremviser , hvis du vil vise din PDF direkte på din side, som folk kan se, før de downloader den.
  5. Når du har valgt dit layout, skal du vælge Tilføj for at indsætte det nye afsnit.
  6. Tilpas accentfarven, titlen og beskrivelsen.
    • For Filer skal du vælge Tilføj for at tilføje en fil. Gentag dette trin for at tilføje flere filer til dit site
    • I PDF -fremviser skal du vælge Upload fil for at tilføje din PDF. PDF -fremviseren kan kun uploade en fil.

Bemærk: For at omdøbe en fil skal du klikke på den på listen og ændre den i feltet Filetiket . Du kan ikke ændre filtypen i parentes. Det er vigtigt at fortælle folk, hvilken type fil de downloader.

7. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er færdig, skal du vælge Forhåndsvisning for at se resultaterne. Udgiv dit site for at gøre dine ændringer synlige for dine besøgende.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram