Tilføj filer, som kan downloades

Du kan uploade filer til din webside, som besøgende derefter kan downloade og bruge offline. Dette kan være praktisk til deling af eksempelvis brochurer, lægerelaterede formularer, ansvarsfritagelser og musikprøver mv.

Næsten 50 filformater understøttes, herunder nogle til Microsoft Word og andre tekstdokumenter, PDF'er, regneark og mere end 20  formater alene til billeder og videoer. Listen udvides hele tiden.

Note: Each file can be no larger than 30 MB. You can add up to 15 files in the section. If you need more, create another Files section.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product. (Need help opening your product?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Bevæg musemarkøren derhen, hvor du vil tilføje et downloadafsnit, og klik på det grønne plusikon.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Filer, og vælg derefter det enkelte layout.
    Klik på Filer
  5. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på det nye afsnit eller på Download og begynde at tilpasse afsnittets forskellige muligheder.
    Klik på Filer
  6. Klik på Indhold, foretag eventuelle ændringer i felterne Sektionstitelog Beskrivelse, og klik derefter på Tilføj for at uploade en fil, du ønsker, at besøgende kan downloade fra din webside.
    Klik på Tilføj
  7. Gentag trin 6 for at føje flere filer til din webside.
    Efter tilføjelse af filer

To rename a file, click it in the list and change it in the File Label field.

8. Foretag eventuelle yderligere ændringer i panelet Filer til højre, der straks vises i hovedvinduet.
    Sammenlign ændringerne i højre side med hovedvinduet
  9. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Eksempel for at se resultaterne, og du kan eventuelt købe et nyt domæne eller bruge et andet af dine domæner.
  10. Klik til sidst på Udgiv site(mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

More Info