Tilføj filer, som kan downloades

Du kan uploade filer til din webside, som besøgende derefter kan downloade og bruge offline. Dette kan være praktisk til deling af eksempelvis brochurer, lægerelaterede formularer, ansvarsfritagelser og musikprøver mv.

Næsten 50 filformater understøttes, herunder nogle til Microsoft Word og andre tekstdokumenter, PDF'er, regneark og mere end 20  formater alene til billeder og videoer. Listen udvides hele tiden.

Bemærk: Hver fil må ikke være større end 30 MB. Du kan tilføje op til 15 filer til afsnittet. Hvis du har brug for flere, kan du oprette et afsnit til af typen Filer.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Bevæg musemarkøren derhen, hvor du vil tilføje et downloadafsnit, og klik på plusikonet.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på Filer, og vælg derefter det enkelte layout.
    Klik på Filer
  5. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på det nye afsnit eller på Download og begynde at tilpasse afsnittets forskellige muligheder.
    Klik på Filer
  6. Klik på Indhold, foretag eventuelle ændringer i felterne Sektionstitelog Beskrivelse, og klik derefter på Tilføj for at uploade en fil, du ønsker, at besøgende kan downloade fra din webside.
    Klik på Tilføj
  7. Gentag trin 6 for at føje flere filer til din webside.
    Efter tilføjelse af filer

Bemærk: For at omdøbe en fil skal du klikke på den pågældende fil på listen og ændre navnet i feltet Filetiket.

8. Foretag eventuelle yderligere ændringer i panelet Filer til højre, der straks vises i hovedvinduet.
    Sammenlign ændringerne i højre side med hovedvinduet
  9. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  10. Klik til sidst på Udgiv site(mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).