Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj flere forskellige medlemmer til hjemmesiden

Website Builders private sider kan kun ses af personer, der modtager en e -mail, der indeholder et privat link. Du kan tilføje flere medlemmer ved at indtaste e -mailadresserne manuelt eller ved at importere et regneark med navne og e -mailadresser. (Eller du kan tilføje medlemmer en ad gangen .)

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA. Også, kan du ikke tilføje medlemmer, indtil efter du oprette mindst én privat side. Medlemmer har adgang til alle dine hjemmesides private sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanen Forbindelser , og vælg Medlemmer .
    vælg forbindelsesmedlemmer
  3. Vælg Inviter .
  4. Vælg fanen Tilføj mange eller Importér fil :
    • I fanen Tilføj mange skal du indtaste e -mailadresser adskilt af kommaer.
    • Under fanen Importér fil skal du vælge Gennemse og gå til et eksisterende regneark med navne og e -mailadresser.

Bemærk: Regnearket skal være formateret som en CSV- (kommaseparerede værdier), XLS- eller XLSX-fil, der skal uploades. Eller vælg Hent eksempel , og brug derefter den downloadede CSV -fil som en skabelon til at tilføje dine egne navne.

5. Når du er færdig i en af fanerne, skal du markere feltet ved Send en e -mail til oprettelse af en adgangskode til nye medlemmer på dette tidspunkt . Vælg derefter Tilføj eller Importér regneark .

Bemærk: Vælg Forhåndsvisning, hvis du vil se et eksempel på den e -mail, som dine inviterede medlemmer vil modtage.

6. Når overførslen er færdig, lukker vinduet automatisk, og du kan se dine tilføjelser til medlemslisten.