Tilføj flere forskellige medlemmer til hjemmesiden

Website Builders medlemssider kan kun ses af personer, der modtager en e-mail med et personligt link. Du kan tilføje flere forskellige medlemmer ved at importere et regneark med navne og e-mailadresser. (Eller du kan tilføje medlemmer enkeltvis.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's members-only pages.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Sider øverst til højre, og find en aktuel medlemsside (se efter låsen).
    fra menuen skal du klikke på administrer medlemmer
  4. Klik på de tre prikker til højre for sidenavnet, og vælg Administrer medlemmer.
  5. På den nye Medlemmer-side, som åbnes, skal du klikke på Tilføj medlemmer øverst til højre.
    klik på tilføj medlemmer
  6. I fanen Importér flere forskellige har du to muligheder:
    klik på gennemse, eller hent eksempel
    • Klik på Gennemse, og naviger til et aktuelt regneark med navne og e-mailadresser.
    • Klik på Hent eksempel for at hente et præformateret regneark, som du kan tilføje navne og e-mailadresser i.

Bemærk: Regnearket skal være formateret som en CSV- (kommaseparerede værdier), XLS- eller XLSX- fil. Ellers godkender Website Builder ikke den overførte fil.

7. Til slut kan du, inden du overfører filen, vælge Giv nye medlemmer besked via e-mail ved at sende dem et link til siden. (Nuværende medlemmer kan få linket uden at modtage en ny e-mail.)
    vælg afkrydsningsfeltet, og klik derefter på tilføj

Bemærk: Klik på Forhåndsvisning, hvis du vil se et eksempel på e-mailen, som de inviterede medlemmer modtager.

8. Når du er klar, kan du klikke på Tilføj for at overføre filen. Når den er overført, viser Website Builder en liste over e-mailadresser, der kan logge på og se medlemssiderne.
    nye navne vises på listen