Tilføj flere forskellige medlemmer til hjemmesiden

Websites + Marketings private sider kan kun ses af personer, der modtager en e -mail, der indeholder et privat link. Du kan tilføje flere medlemmer ved at indtaste e -mailadresserne manuelt eller ved at importere et regneark med navne og e -mailadresser. (Eller du kan tilføje medlemmer en ad gangen .)

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA. Også, kan du ikke tilføje medlemmer, indtil efter du oprette mindst én privat side. Medlemmer har adgang til alle dine hjemmesides private sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanen Forbindelser , og vælg Medlemmer .
    vælg forbindelsesmedlemmer
  3. Vælg Inviter .
  4. Vælg fanen Tilføj mange eller Importér fil :
    • I fanen Tilføj mange skal du indtaste e -mailadresser adskilt af kommaer.
    • Under fanen Importér fil skal du vælge Gennemse og gå til et eksisterende regneark med navne og e -mailadresser.

Bemærk: Regnearket skal være formateret som en CSV- (kommaseparerede værdier), XLS- eller XLSX-fil, der skal uploades. Eller vælg Hent eksempel , og brug derefter den downloadede CSV -fil som en skabelon til at tilføje dine egne navne.

5. Når du er færdig i en af fanerne, skal du markere feltet ved Send en e -mail til oprettelse af en adgangskode til nye medlemmer på dette tidspunkt . Vælg derefter Tilføj eller Importér regneark .

Bemærk: Vælg Forhåndsvisning, hvis du vil se et eksempel på den e -mail, som dine inviterede medlemmer vil modtage.

6. Når overførslen er færdig, lukker vinduet automatisk, og du kan se dine tilføjelser til medlemslisten.