Tilføj FTP-brugere

Ved at oprette flere FTP-brugere kan du give andre FTP-adgang til din hosting, så de kan overføre filer eller administrere dit site. Du bestemmer hvad disse brugere har adgang til og hvor meget de kan overføre.

1. I afsnittet Filer i cPanel skal du klikke på FTP-konti.
    1. Ikke i cPanel? Log ind på din GoDaddy-konto.
    2. Klik på Webhosting.
    3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  2. I afsnittet Tilføj FTP-konto, skal du udfylde følgende felter og klikke på Opret FTP-konto:
    Felt Hvad betyder det?
    Log ind Den første del af dit brugernavn. Det fulde brugernavn indeholder @[din kontos hoveddomænenavn]. Så hvis dit hoveddomænenavn er coolexample.com og du indtaster ftpuser, så er det fulde brugernavn til FTP ftpuser@coolexample.com.
    Adgangskode Adgangskoden til denne FTP-bruger.
    Mappe Mappen brugeren har adgang til. Hvis du ønsker at give brugeren adgang til hele kontoen, skal du ikke skrive andet end en skåstreg (/).
    Kvota Mængden (i Mb) som brugere kan overføre til mappen. Hvis du ikke ønsker at begrænse brugeren, skal du vælge Ubegrænset.1
  3. Gentag disse trin for alle andre brugere du ønsker at oprette.2

FTP-brugerne er klar til brug så snart du har oprettet dem.

Flere oplysninger

• 1 Kvota - FTP-kvotagrænser indstilles efter mappe. Så hvis du tildeler en bruger til en eksisterende mappe vil de eksisterende filer allerede være en del af kvotaen.
  • 2 Hvor mange FTP-brugere? - Economy og Deluxe cPanel-hostingkonti tillader 50 FTP-brugere; Ultimate-konti tilbyder et ubegrænset antal FTP-brugere. Du kan hvilken hostingplan du har på din kontoadministrationsside.

Næste trin

Dine nye FTP-brugere kan overføre filer FileZilla.