Føj FTP -brugere til min Linux -hostingkonto

For at give andre adgang til din Linux -hostingkonto skal du tilføje dem som FTP -brugere, så de også kan uploade filer eller administrere dit site. Du kan begrænse, hvad disse brugere kan få adgang til, og hvor meget de kan uploade.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I øverste venstre hjørne af kontoens Dashboard skal du vælge FTP Manager .
    vælg FTP -administration
  4. På siden cPanel FTP -konti skal du udfylde disse felter under Tilføj FTP -konto:

FeltHvad det betyder...
    Log indDen første del af dit brugernavn. Det fulde brugernavn indeholder @[din kontos hoveddomænenavn]. Så hvis dit hoveddomænenavn er coolexample.com og du indtaster ftpuser, så er det fulde brugernavn til FTP ftpuser@coolexample.com.
    AdgangskodeAdgangskoden til denne FTP-bruger.
    BibliotekMappen, som denne bruger har adgang til. For at give denne bruger adgang til hele kontoen skal du ikke skrive andet end en skråstreg ( / ).
    KvoteDen samlede størrelse for de filer (i MB) denne bruger kan uploade til det pågældende bibliotek. Vælg Ubegrænset uden begrænsning. Eksisterende filer i en mappe tæller med i kvoten.
  5. Klik på Opret FTP -konto .

Gentag disse trin for alle andre brugere, du vil tilføje. Du kan have op til 50 FTP -brugere til Economy- og Deluxe -konti og et ubegrænset antal til Ultimate -konti.