Tilføj FTP -brugere i Plesk -hosting

Du kan tilføje FTP -brugere til din Plesk -hostingkonto. Hver ekstra FTP -bruger kan uploade og administrere filer på din hostingkonto.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på FTP-adgang .

Bemærk: Hvis du ikke kan se ikonet, skal du klikke på Vis mere i sektionen for det domænenavn, du vil bruge, og klik derefter på FTP-adgang .

6. Klik på Opret yderligere FTP -konto .
  7. Udfyld følgende felter, og klik derefter på OK :
    • FTP -kontonavn - Indtast et brugernavn.
    • Hjemmemappe -Indtast det mappe på højeste niveau, som brugeren har adgang til. Hvis du vil have brugeren adgang til hele kontoen, skal du ikke skrive andet end en skråstreg ( / ).
    • Ny FTP -adgangskode & Bekræft FTP -adgangskode - Indtast den adgangskode, du vil bruge.
    • Harddiskkvote - Vores Plesk -delte hostingkonti understøtter ikke begrænsning af individuelle brugeres harddiskallokering, så du kan ikke ændre denne værdi fra Ubegrænset .
    • Tilladelser - medmindre du har specifikke grunde til at begrænse brugerens adgang, skal du vælge Læse- og skrivetilladelse .

Vores Plesk -delte hostingkonti tilbyder 50 FTP -brugere. Når du tilføjer FTP -brugere, er de tilgængelige med det samme.