Tilføj FTP-brugere på min 4. generations server med cPanel og WHM

Required: Before you can add FTP users to your server with cPanel and Web Host Manager (WHM), you need to set up a cPanel account in WHM. For help, see Oprettelse af konti i cPanel/WebHost Manager.

Du kan give andre FTP-adgang til din 4. generations server, så de kan uploade filer eller administrere dit websted. Du bestemmer, hvad disse brugere har adgang til, og hvor meget de kan overføre.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  4. Sørg for, at det domænenavn, du vil bruge, er valgt under cPanel-konto, og klik på Start cPanel.
  5. I afsnittet Filer i cPanel skal du klikke på FTP-konti.
  6. I afsnittet Tilføj FTP-konto skal du udfylde følgende felter:
    Felt Beskrivelse
    Log ind Den første del af dit brugernavn. Det fulde brugernavn indeholder @[din kontos hoveddomænenavn]. Hvis dit hoveddomænenavn er coolexample.com, og du indtaster ftpuser, så er det fulde FTP-brugernavn ftpuser@coolexample.com.
    Adgangskode Adgangskoden til denne FTP-bruger.
    Mappe Mappen, som denne bruger har adgang til. Hvis du vil give brugeren adgang til hele kontoen, skal du ikke skrive andet end en skråstreg (/).
    Kvote Mængden (i Mb), som brugere kan overføre til mappen. Hvis du ikke vil begrænse denne FTP-bruger skal du vælge Ubegrænset.
    Da FTP-kvotegrænserne angives af mappen, medregnes nuværende filer som en del af kvoten, når en bruger tildeles til en nuværende mappe.
  7. Klik på Opret FTP-konto. FTP-brugerne er tilgængelige, så snart du har oprettet dem.
  8. Gentag disse trin for alle de andre brugere, du vil tilføje.