Tilføj GoFundMe til min hjemmeside

Fundraising og crowdfunding er fantastiske metoder til indsamling af penge, uanset om du undersøger en ny forretningsidé, støtter en sag eller har behov for økonomisk hjælp. Det er desuden værd at bemærke, at donationer til velgørenhedsorganisationer kan være fradragsberettiget for visse personer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Gå til dit Dashboard, vælg Hjemmeside og derefter Rediger hjemmeside.
  4. Gå til det sted, hvor du vil tilføje din fundraiser, og tilføj et afsnit.
  5. Kig efter afsnittet om fundraising, eller brug søgefeltet, vælg det layout, du ønsker, og tilpas indholdet i afsnittet.
  6. Vælg Start en GoFundMe vha. linket. På hjemmesiden GoFundMe skal du følge trinnene til at oprette en konto og en fundraisingside.
  7. Når du er færdig med din GoFundMe-side skal du vælge Del og kopiere linket.
    Skærmbillede af knappen Del i GoFundMe
  8. På din GoDaddy-hjemmeside skal du indsætte URL-adressen i feltet Link til fundraisingside.
  9. Udgiv din hjemmeside, så alle andre kan se dine ændringer.