Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj GoFundMe til min hjemmeside

Fundraising og crowdfunding er fantastiske metoder til indsamling af penge, uanset om du undersøger en ny forretningsidé, støtter en sag eller har behov for økonomisk hjælp. Det er desuden værd at bemærke, at donationer til velgørenhedsorganisationer kan være fradragsberettiget for visse personer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dashboardet skal du vælge Hjemmeside > Rediger hjemmeside.
  4. Gå til det sted, hvor du vil tilføje din fundraiser, og tilføj et afsnit.
  5. Kig efter afsnittet om fundraising, eller brug søgefeltet, vælg det layout, du ønsker, og tilpas indholdet i afsnittet.
  6. Vælg Start en GoFundMe vha. linket. På hjemmesiden GoFundMe skal du følge trinnene til at oprette en konto og en fundraisingside.
  7. Når du er færdig med din GoFundMe-side skal du vælge Del og kopiere linket.
    Skærmbillede af knappen Del i GoFundMe
  8. På din GoDaddy-hjemmeside skal du indsætte webadressen i feltet Link til fundraisingside.
  9. Vælg Ansøg om hjælp fra hjælpefonden, som først vises, når du har indtastet dit link til GoFundMe-siden. GoDaddy har indgået en aftale med GoFundMe vedrørende et initiativ til at tilbyde hjælp til mindre virksomheder. GoFundMe tildeler et tilskud på USD 500 til berettigede mindre virksomheder, der rejser mindst USD 500. Du skal udfylde berettigelsesformularen til GoFundMe for at komme i betragtning til tilskuddet.
    Skærmbillede af linket til fundraisingsiden i GoDaddy
  10. Udgiv din hjemmeside, så alle andre kan se dine ændringer.