Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj Google Shopping Actions i din webshops Marketplace

Tilføj Google Shopping Actions, som kan hentes via Website Builder Marketplaces, så kunderne kan købe dine produkter direkte via Google. Google Shopping Actions er ikke det samme som Shopping-annoncer, der bare viser annoncer for dine produkter i Google.

Påkrævet: Du skal enten knytte en Gmail-konto (vælg Opret konto, hvis du skal have en ny konto) eller din egen e-mailadresse til en G Suite-konto.
  1. Opret og konfigurer en Google Merchant Center-konto, hvis du ikke allerede har gjort dette.
    Konfigurer din Merchant Center-konto ved at vælge Kom godt i gang
  2. Aktivér Googles platforme og Shopping Actions. Du behøver ikke at aktivere Shopping-annoncer.
    Vælg Googles platforme, og vælg Shopping Actions
  3. Konfigurer indstillingerne for Branding, Afgift, Forsendelse og Indstillinger for returnering i Merchant Center. Følg denne Google-vejledning for at få flere oplysninger om hvert skridt i processen. Du kan se bort fra henvisninger til opsætning af produkter. Produkterne tilføjes via Marketplaces i din webshop.
  4. Kopiér dit Google Merchant-id øverst til højre på dit Google Shopping Actions-dashboard.
    Dit Google Merchant-id kan ses øverst til højre på dit dashboard
  5. Gå tilbage til siden Tilføj Marketplaces i din webshop, og vælg Google Shopping Actions.
    Gå tilbage til din GoDaddy Website Builder Webshop Marketplaces-konto (pyha, det er en ordentlig mundfuld), og vælg Google Shopping Actions
  6. Indsæt dit Google Merchant-id i feltet Google Merchant-id, og vælg Tilknyt din konto.
  7. Følg anmodningerne for at logge på din Google-konto, så du kan godkende tilknytningen.
  8. Når først Google Shopping Actions er tilknyttet, vises den sammen med resten af dine markeder. Lav en liste med dine produkter i Google Merchant Center, ligesom du plejer med dine andre markeder, på siden Produkter i din Website Builder-webshop.
    Markér de produkter, du vil vise på listen, og vælg Opslå på Marketplaces