Tilføj hjemmeside -messaging -chat for kundefeedback

Chatfeltet til hjemmesidens messaging er en venlig måde at invitere folk på at sende dig en besked. Chatfeltet indsamler den besøgendes navn, e -mailadresse og den meddelelse, de ønsker at sende dig. Denne meddelelse sendes til en e -mailadresse, du vælger, og derefter kan du besvare e -mailen eller til chatten ved hjælp af samtaler .

Bemærk: Få vist og administrer nye kontaktpersoner og meddelelser via Indstillinger > Siden Forbindelser .

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg fanen Website øverst i din editor, og vælg derefter Chat fra Website-tilføjelsesprogrammer .
  5. Tilpas dit meddelelsesvindue.
    • Aktivér chat : Vælg denne funktion for at slå din chatboble til og fra.
    • Hilsen -besked: Tilpas en brugerdefineret meddelelse fra dig efter 10 sekunder.
    • Chatfarve : Vælg, hvor chatknappen skal være, farven på chatfeltet, og upload en brand -avatar, hvis du vil.
    • Bekræftelsesmeddelelse : Lad folk vide, at deres meddelelse blev modtaget, og hvordan (og hvornår) de vil modtage et svar.
    • Chatbots : Gør det muligt for bots at sige hej og svare med ordreoplysninger og statusopdateringer.
    • Tilgængelighedstimer : Giv kunderne en bedre forståelse af, hvor lang tid det tager, før du svarer, ved at fortælle dem, hvornår du er tilgængelig.
  6. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .