Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj hjemmesidebeskeder for kundefeedback

Meddelelsesfeltet til hjemmesiden er en venlig måde at invitere folk på at sende dig en besked. Meddelelsen indsamler den besøgendes navn, e -mailadresse, telefonnummer og den meddelelse, de ønsker at sende dig. Denne meddelelse sendes til en e -mailadresse, du vælger, og derefter kan du besvare e -mailen eller ringe tilbage til personen.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne Website Editor.
  4. Vælg fanen Website øverst i din editor, og vælg derefter Meddelelser fra Website-tilføjelsesprogrammer .
    Vælg fanen Rediger hjemmeside, og vælg derefter Pop op
  5. Tilpas dit meddelelsesvindue.
    • Aktivér Website -meddelelser : Skift denne funktion for at slå din meddelelsesformular til og fra.
    • Send meddelelse til : Tilpas den e -mailadresse, hvor du vil modtage meddelelserne ind.
    • Velkomstmeddelelse : Tilføj en kort besked, der opfordrer folk til at sende dig en besked.
    • Takbesked : Når nogen har valgt Send besked, skal du tilføje en tak -note for at bekræfte, at meddelelsen er sendt, og hvad du kan forvente dig derefter.
    • Vis tilvalg for e-mail : Skift denne funktion, så folk kan tilføje sig selv som abonnenter på din e-mailmarkedsføringsliste, når deres besked er sendt.
    • E-mail om tilmeldingsmeddelelse : Fortæl andre om fordelene ved at være på din liste, og hvad de kan se frem til.

Bemærk: På mobil kan du først se vinduet til hjemmeside -meddelelser. Tryk på den igen for at åbne editoren.

6. Vælg Færdig .
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .