Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj Hurtig indkøbsvogn fra Website Builder

Websiteopbygning version 6 flytter til Website Builder . Her er et par tip til, hvordan du får adgang til din butik og viser dine produkter, når dit website er flyttet til Website Builder.

Sådan får du adgang til Hurtig indkøbsvogn

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din Hurtig indkøbsvogn.

Sådan linker du til en Hurtig indkøbsvogn -side eller et produkt fra Website Builder

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger websted eller Rediger websted for at åbne din webstedsredaktør.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje dit produkt eller dit butikslink. Du skal muligvis tilføje et afsnit eller holde musen over afsnittet og brugelayoutikon layoutikon for at finde det ønskede layout.
  5. Beslut, hvordan du vil linke fra Website Builder til din Quick Shopping Cart -butik eller dit produkt:
  6. Kopiér linket til din Quick Shopping Cart -butik eller dit produkt og indsæt det i feltet Website -URL .
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .