GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Tilføj kontaktpersoner

Følg disse trin for at føje kontaktpersoner til abonnementsområdet i din GoDaddy Email Marketing-konto.

1. Mens du er logget ind, vælger du fanebladet Abonnementer øverst i din konto.
  2. Klik på Tilføj kontaktpersoner for at se importfunktionerne.
  3. Vælg fanebladet Mange på én gang for at vælge en fil til upload. Eller vælg fanebladet En efter en for at indtaste dine kontaktpersoner individuelt.
  4. Hvis du blot vil tilføje en enkelt kontaktperson, kan du bruge en hvilken som helst af fanebladene. På fanebladet En efter en kan du tilføje e-mail- og navneinformation i specielle felter for de data. Og på fanebladet Mange på én gang kan du blot sætte oplysningerne ind i feltet Indsæt kontaktpersoner.

5. Indtast dine kontaktoplysninger:
  6. Vælg listen, som dine kontaktpersoner skal importeres til:
  7. Klik på Tilføj kontaktperson(er).
  8. Hvis du er på fanebladet En efter en, lukker vinduet ikke automatisk. På den måde kan du nemt tilføje en anden kontaktperson. Du skal blot klikke på X for at lukke vinduet.