GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj klienter til min GoDaddy Pro -medlemskonto

Sådan tilføjer du kunder til din GoDaddy Pro -medlemskonto og derefter anmoder om adgang til deres konti for nemt at administrere deres produkter. Der er to adgangsniveauer:

• Kunder kan give dig tilladelse til at administrere og købe produkter for deres konti. Kunden skal give GoDaddy betalingsoplysninger.
  • Kunder kan give dig tilladelse til at administrere produkter for deres konti. Du kan foreslå produkter til kunden og administrere dem, når kunden har foretaget købet.

1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg GoDaddy Pro .
  3. Vælg Klienter i venstre sidepanel.
  4. Hvis du ikke har tilføjet nogen kunder endnu, vises skærmen Tilføj en kunde. Hvis du allerede har tilføjet en klient, skal du vælge Tilføj en anden klient .
  5. I formularen Tilføj en klient skal du indtaste kundens fornavn , efternavn og firma . Når du er færdig, skal du vælge Gem .
  6. Vælg Anmod om adgang .
  7. Under adgangsniveau skal du vælge en indstilling. Vælg derefter Næste :
    • Vælg Manage Products (Administrer produkter), hvis du blot skal give kunden forslag til produkter. Det er op til kunden at købe dem.
    • Vælg Administrer produkter og køb, hvis du vil kunne købe produkter ved hjælp af kundens betalingsoplysninger. Du behøver ikke at se eller ændre din kundes betalingsoplysninger.
  8. Indtast kundens e -mailadresse. Vi har tilføjet en grundlæggende meddelelse, der forklarer din anmodning - du kan redigere meddelelsen, hvis du vil.
  9. Vælg Send e -mail .

Vi sender en e-mail til kunden med din anmodning om kontoadgang. Når kunden accepterer din anmodning, sender vi en endelig bekræftelse til dig pr. e-mail.