Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj layoutblokke i WordPress

Der er mange layoutelementblokke tilgængelige i WordPress -editoren, fra knapper til spacer, som kan hjælpe med at oprette sider og indlæg, der påvirker visuelt. De findes i menuen Tilføj blok i afsnittet Layoutelementer. I dette eksempel indsætter vi en kolonne -blok.

1. Åbn blokeditoren ( Har du brug for hjælp til at åbne editoren? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Layout Elements skal du vælge kolonner.
  4. Vælg det antal kolonner, der skal bruges.
  5. Udfyld blokkene og udvid dem efter behov.
  6. Når du er færdig, skal du vælge Opdater for at offentliggøre ændringerne.
Et animeret gif, der viser, hvordan du tilføjer layoutblokke

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.