Tilføj link til video

Du kan vise en video fra YouTube eller Vimeo på dit website ved at linke til den på et af de to videodelesites.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på det grønne plustegn for at tilføje et afsnit til en side.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Video i panelet til højre.
    Klik på Video i panelet til højre
  5. Klik på pladsholder-videoen, når den vises i panelet Video.
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på afsnittet Video i panelet Video til højre og udfylde de rette felter. udfyld felter for video
    Felter og knapper i panelet Video
    Video-URL Erstat standardwebadressen ved at indsætte den webadresse du har kopieret fra YouTube eller Vimeo.
    Titel Indtast en titel som kan fange læsernes opmærksomhed.
    Videobeskrivelse Indtast en kort beskrivelse som vises over videoen. Brug knapperne over beskrivelsesfeltet for at formatere teksten, tilføje numre eller punktopstilling eller for at tilføje eller fjerne et link. Du kan læse mere i . Stiltekst
    Fjern sektion Klik på knappen hvis du ikke længere vil vise videoen.
  7. Når du har udfyldt felterne kan du klikke på pilen øverst til venstre.
    Klik på pilen øverst til venstre
  8. Der vises et still-billede af videoen i siden. Klik på Færdig (mobiltelefon) eller Forhåndsvisning (tablet eller stationær computer) for at se resultatet.
    Klik på forhåndsvisning for at se video
  9. Klik på Rediger for at lave flere ændringer.
  10. Hvis du er tilfreds med indstillingerne, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).