GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj links til din kampagne

Tilføj et link i din tekst

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fremhæv den tekst, du vil gøre til et klikbart link, og klik på kædelinkikonet nederst i tekstmodulet.
    Fremhæv tekst for at tilføje link.
  3. I pop op-vinduet skal du føje din webadresse til feltet Link til: og trykke på Gem.

Linket vises i fuld markdown -kode, mens du er i redigeringstilstand.

Link vises i markdown -kode i redigeringstilstand

Klik bare på knappen Forhåndsvisning øverst til venstre i modulet for at se linket blive vist, når det bliver sendt.

Klik på Forhåndsvisning for at se den endelige linkvisning

Tilføj et link, startende med URL -adressen

Bemærk: Dette fungerer kun, hvis den URL, du har tilføjet til din tekst, har http: // præfikset.

1. Fremhæv linkteksten og klik på kædelinkikonet .
    Fremhæv URL -adresse og klik på kæde -linkknap.
  2. Pop-op-vinduet er det samme som ovenfor, men din URL indtastes i feltet Link til : . Du skal tilføje din visningstekst til feltet Tekst, der skal vises:.
  3. Klik på Gem, og du er færdig!

Tilføj et link til dit billede

1. Når du har tilføjet et billede til din kampagne , skal du klikke på blyantikonet under billedet.
    Klik på blyantikonet for at tilføje et link til billedet.
  2. I pop op -vinduet skal du indtaste din URL i feltet Link billede til: og trykke på Gem.

Linket vises ikke på din endelige kampagne, men læsere klikker sig videre til den pågældende URL, når de klikker et vilkårligt sted på billedet.