Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj logo til min hjemmesides sidehoved

Dit logo repræsenterer dig og din virksomhed øverst på hver side. Begynd med et enkelt ordlogo, og tilføj derefter et billedlogo senere. Nogle vælger at beholde tekstlogoen, selvom de har et billedlogo. Logoet linkes automatisk til dit sites hjemmeside. Læs tips til opsætning af dit visuelle brand .

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Vælg et hvilket som helst tomt område eller tekst i dit sidehovedafsnit (det første øverste afsnit på din startside).
  5. Vælg Logo i højre editorrude.
  6. Rediger teksten, der bruges som dit logo, skift skrifttype, eller skift justering. (Ændring af logo -skrifttypen er ikke det samme som for at ændre skrifttypen på din hjemmeside .)
  7. Alternativt kan du uploade dit logobillede. Zoom ind eller ud på dit billede, skift dit billede, og vælg baggrundsfarve. Ændring af logojusteringen ændrer også de øverste menuelementer.
    • Logoer, der er højere end 104 pixels, hænger ud over den øverste navigationsbjælke på forsiden, men størrelsen ændres mindre på andre sider.
    • Kun png -filtyper tillader gennemsigtige baggrunde. Alle andre billedfiltyper har en solid baggrund.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning til at se resultaterne, og udgiv dit site, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.

Næste trin

• Når du har indstillet dit logo, skal du tilføje et favicon (det lille billede i din browsers fane).
  • Det kan være en god idé at ændre din sidefod, når du har ændret udseendet og fornemmelsen af dit sidehoved med dit logo.

Flere oplysninger

• Overvej at ændre dit tema for at fremvise dit ord eller billedlogo bedre, eller hvis du har ændret logoen fra venstre til center. Husk, at hvert tema har et navn, og når du vælger et tema, anvendes det automatisk (og der oprettes et gemepunkt).
  • Hvis du ikke kan lide dine ændringer, kan du altid gendanne dit website .