Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj logo til min hjemmesides sidehoved

Eftersom sidehovedafsnittet vises på hver side, kan tilføjelse af et rent, enkelt logo give dit website ekstra grafisk stempel. Logoet linkes automatisk til dit sites hjemmeside.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites, og vælg knappen Administrer ved siden af dit website.
  3. I dashboardet skal du vælge Hjemmeside og derefter knappen Rediger hjemmeside .
  4. Mens dit website er på din startside, skal du vælge Sider og sektioner i sidepanelet og derefter vælge Sidehoved .
    Klik på sidehoved
  5. Klik på panelet Logo.
    Klik på Logo
  6. Klik på Upload logo, og gå til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload logo

Bemærk: Du behøver ikke at rydde tekstfeltet, når du bruger et logo.

7. Brug skyderen til at justere logoets størrelse.
    Juster skyderen for at ændre logoets størrelse

Bemærk: En ternet baggrund angiver, at billedet har gennemsigtig baggrund, så sidehovedets baggrundsfarve vises igennem.
    Gennemsigtigt billede gør det muligt at se sidehovedets baggrundsfarve

8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  9. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv website eller Udgiv.

Bemærk: Hvis du vil bruge et andet billede eller vende tilbage til et tekstlogo, skal du klikke på Fjern logo nederst i panelet Logo.