Tilføj logo til min hjemmesides sidehoved

Eftersom sidehovedafsnittet vises på hver side, kan du give hjemmesiden et grafisk løft ved at indsætte et stilrent, enkelt logo. Hvis du skifter mening senere, kan du vælge et nyt logo eller gå tilbage til kun at bruge tekst.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på Sidehoved i sidepanelet Afsnit.
    Klik på sidehoved
  4. Klik på panelet Logo.
    Klik på Logo
  5. Klik på Upload logo, og gå til det billede, du vil bruge.
    Klik på Upload logo

Bemærk: Du behøver ikke at rydde tekstfeltet, når du bruger et logo.

6. Brug skyderen til at justere logoets størrelse.
    Juster skyderen for at ændre logoets størrelse

Bemærk: En ternet baggrund angiver, at billedet har gennemsigtig baggrund, så sidehovedets baggrundsfarve vises igennem.
    Gennemsigtigt billede gør det muligt at se sidehovedets baggrundsfarve

7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

Bemærk: Hvis du vil bruge et andet billede eller vende tilbage til et tekstlogo, skal du klikke på Fjern logo nederst i panelet Logo.